Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew

28.
Jan
2017
Buzz crew
Zdravo svima! Evo nas ponovo na istom mestu, ali u novoj godini i naravno, sa novim siluetama koje će svaki vaš korak ispuniti udobnošću, a isto tako ispuniti i sve vaše modne zahteve.
24.
Jan
2017
Buzz crew
Nike Air Force u ljubicastom izdanju su zaista za posebne patiko-ljubitelje, jer su i one same, jel’, veoma posebne. NJihov izgled, njihova BOJA je takva da one same nose ceo look uz casual trenerku koja je mirnije boje, i samim tim vase purple “Najke” jos vise naglasi. Neverovatno, je da koliko god puta da pogledate ove patike, uvek cete na njima videti nesto novo. Crteži, tribali, reljef oformili su jedne mnogo neobične i mnooogo cool ljubičaste “Najke” – AF1 ’07 PREMIUM ESSENTIAL.
23.
Jan
2017
Buzz crew
Ćao ljudi, i konačno smo u 2017. godini. Ne znam za vas ali ja sam dosta entuzijastičnog raspoloženja i od ove godine puno očekujem.
22.
Jan
2017
Buzz crew
Ćao drugari, Napolju ovaj minus pingvin VS topla soba, krevet ?! Ajde ljudi, zima, januar mesec, nije da mu nije vreme. Magičan prazničan period godine, novi početak, novi ciljevi. AKCIJA!
28.
Dec
2016
Buzz crew
Ćao društvo, stigao nam je i decembar, moj omiljeni mesec. Pošto svi kukaju kako ne znaju sta da nose i nemaju šta da obuku kad zaveje, ja sam sebi za ovu zimu našla rešenje.
26.
Dec
2016
Buzz crew
Čitav sam se nešto raspilavio i pogubio poslednjih dana. Sanjam ružno, misli su mi istumbane, ljudi prozirni, sve nešto lebduckam iznad zemlje kao hoverkraft, a nisam čak ni upao u hipi šemu kao većina bekpekera pa da lebduckanje dobije na značaju. Meni nekako odjednom ništa nema preterano smisla. Crne rupe u glavi, čoveče... Na vrh jezika mi stalno isplivavaju replike pokojnog Dragana Maksimovića sa onim Psiho karakterom iz Crnog Bombardera: "Znaš... crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonačnosti. Ali u negativnom smislu. Tako da u njima nema ničega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. 
16.
Dec
2016
Buzz crew
Hej društvo, Došao je kraj godine i vreme da se sumiraju svi utisci, svi uspesi, svi padovi, sve sto nas je opterećivalo da stavimo tačku jer je pravo vreme za to, a ono što nam je davalo vetar u leđa da čuvamo. Ja lično volim početke, početak godine, početak poglavlja. U svako jutro trudim se da uđem entuzijastično i to je ono što me pokreće. A upravo to radim i ovog jutra.
09.
Dec
2016
Buzz crew
Ćao svima! Polako se bliži kraj godine, pred vratima su nam i praznici koje svi volimo zbog puno iznenađenja, poklona i lepih stvari. E, baš zato se BUZZ ekipa potrudila da vas sve obraduje jos više, ali o tome ćemo malo kasnije. Sada ćemo se malo pozabaviti trenutnom situacijom-zimom i hladnoćom.
29.
Nov
2016
Buzz crew
Dragi moji, moram vam preneti moju novu, potpunu opsednutost sa adidas gazellicama. Verujem da među vama ima onih koji se slažu sa mnom da je 2016. godina, godina njihovog velikog povratka. Potpuno opravdano!