Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew

29.
Nov
2016
Buzz crew
Dragi moji, moram vam preneti moju novu, potpunu opsednutost sa adidas gazellicama. Verujem da među vama ima onih koji se slažu sa mnom da je 2016. godina, godina njihovog velikog povratka. Potpuno opravdano!
24.
Nov
2016
Buzz crew
Reči koje su mi se ovih dana, zajedno sa ostalim insektima motale po glavi, trebalo je pohvatati i poslagati nekim logičnim redosledom. Zvuči jednostavno, zapravo i jeste kada sam gajbi, a B.B. King praši u pozadini. Medjutim, onaj ko je izmislio "Živa glava na sve se navikne", očigledno nikad nije bio u Kambodži. Ili bar nije izašao žive glave, ne znam.
22.
Nov
2016
Buzz crew
Prvi par Nike Air Huarache patika sam kupila pre godinu i po dana u Londonu. To je u stvari patika koja je presudila da opet počnem da nosim Nike.
22.
Nov
2016
Buzz crew
Ćao drugari, Nova radna nedelja i mnooogo obaveza koje treba završiti, organizacija mora biti perfektna. Protekli vikend bio je u znaku predavanja o saradnji između brendova i influensera na Webiz konferenciji na kojoj sam imao čast da ispričam svoja neka iskustva i kako sve to uopšte funkcioniše.
14.
Nov
2016
Buzz crew
Kao što originalna reklama iz 1991. godine kaže „Da li ste zagrlili svoje stopalo danas?“.
08.
Nov
2016
Buzz crew
Okej, žurim. Za pola sata trebam da sam u gradu...
03.
Nov
2016
Buzz crew
Hoćeš da obuješ nešto dovoljno svečano za kaput i dovoljno udobno za ceo dan? Nameće se izbor stare srpske reči “patiko-cipela”! Još ako treba da su cool kao recimo tvoje “Najke” u kojima si danas bio u gradu, “say no more”  !
01.
Nov
2016
Buzz crew
Ćao drugari, da li ste se pripremili za ove jesenje dane, da li imate omiljenu boju ove sezone? Ja glasam za crnu, uvek, u svakom godišnjem dobu, u svako doba dana... A šta da radimo sa stilom? Hm…
25.
Oct
2016
Buzz crew
Odlučim ja tako, negde tamo u januaru, da bih mogao kupiti neka kola do kraja godine. Zapravo, ne „mogao“, već morao kupiti kola. Šta bilo, samo da nije bicikl. Dosta je bicikla.