Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
16.02.2017.

WE DID IT AGAIN


Ne znam ispod kog kamena ste se šćućurili ako do sada niste čuli za 2Hot4Stage Fest, ali evo, za slučaj da vam treba pomoć oko tog kamena, koji ionako s vremena na vreme volim malo da poguram uzbrdo, otkriću o čemu je reč.

Radi se dakle o najvećem regionalnom Hip Hop festivalu, koji ima za cilj da na jednom mestu okupi sve elemente hip hop subkulture, zarad međusobne razmene znanja i dobre energije umetnika, upoznavanja, širenja i razvoja istog.
Dabome da imam pravo izgovoriti da je Najveći festival tog tipa, sa velikim „N“, jer je, zapravo i jedini. Imamo mi neka plesna takmičenja tu i tamo, imamo i rep nastupe, grafiteri neretko umeju da se iscimaju sa kul projektima, takođe, pod okriljem My People Magazina svakog prvog utorka u mesecu bude tu i neka zanimljiva tribina vezana za našu subkulturu, ali okupiti to sve na jednom mestu, spakovati u četiri dana, e to već nemamo.


Da ne dužim preterano priču, jer sam već dovoljno pisao i pričao o festivalu, manje više gde god sam stigao, šibnuću vam fino link, pa vi onda lepo sami virnite o čemu se radi. Evo OVDE.

Pomenuću za kraj jednu bitnu stvar... BUZZ SNEAKER STATION se uprkos svim mojim naporima da pridobijem sponzore i ove godine pojavio kao jedina prava podrška, uz dužno poštovanje nekoliko prijatelja festa koji su prilično doprineli, ipak, kao i dve prethodne godine, tako i ove, ostadosmo kratki za generalnog sponzora. Hip Hop, hooray! Bar znamo da opet ni za koga nećemo glasati, hah.


No, kad pomenuh BUZZ, ima jedna sjajna aktivacija na festu. Pored svih takmičara, ove godine će i sami posetioci 2Hot4Stage festivala moći da osvoje BUZZ poklon vaučer u iznosu od 7.000rsd. Naime, akivacija zabeleži svoj „Oslobodi Instinkt“ momenat, podrazumevaće da svi na glavnom danu festa, u subotu 18. februara mogu da budu pravi mali fotoreporteri. Sve što treba da se uradi je da napravite fotku, ili dve, tagujete @buzzserbia i u komentaru fotke stavite #oslobodiinstinkt #buzzserbia #2hot4stage, a autor najbolje fotografije biće nagrađen poklon karticom od 7000rsd za kupovinu u BUZZ SNEAKER STATION-u.
Strava, zar ne?!


Vidimo se na Festu, subota 18. februar, Mixer House.

 

Lex

Slični članci