Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
24.02.2017.

ISTORIJA U MODERNOM OBLIKU ADIDAS EQT ADV

Ćao svima!

Evo nas pred još jednom legendarnom siluetom, pomalo redizajniranom, što je sasvim prirodan sled događaja, jer je ipak od 1991. godine prošlo 26 godina, a tehnologije su apsolutno neukrotive.


Da se vratimo koju godinu unazad.

Pre par godina Adidas je u svoje đonove ubacio takozvanu ’BOOST’ tehnologiju, i samom tržištu i svim sneakerhead-ovima ponudio jednu potpuno novu dimenziju udobnosti, a isto tako i sjajan modernistički izgled siluete. U tom trenutku, trebalo im je ipak još nešto. Potrebna im je bila još neka atrakcija. Tu se pojavljuje KANYE WEST. Neki ga vole, neki ne, ali niko nije ravnodušan.

Njegov prelazak iz Najkija u brend sa tri crte, i njegova ’YEEZY BOOST’ silueta, definitivno je prodrmala javnost, i Adidas je ponovo tu, gde mu je i mesto.

Takođe, donešena je odluka o promeni načina dizajniranja patika, zahvaljujući čoveku koji se zove Peter Moore, dizajneru koji je učestvovao u rađanju nadaleko poznate Air Jordan 1 siluete. On se Adidasu priključio sa idejom stvaranja ’EQUIPMENT’ linije, koju je i sam opisao kao EVERYTHING THAT’S IS ESSENTIAL. NOTHING THAT’S NOT. I, moramo se složiti, bio je u pravu.


Dakle, danas posle toliko vremena, na sceni je redizajnirana EQT silueta sa ’PIXEL KNIT’ gornjištem konstruisanim u obliku čarape, sa detaljima na peti u novoj ’TURBO RED’ boji izrađenoj od reflektivnog sintetičkog materijala, sa ’EQT SIGNATURE’ trakama koje sa strane drže pertle, i naravno, unapređenim ’izvajanim’ đonom, gde su integrisane prepoznatljive ’EQT’ tri linije.


Svakako, moramo se složiti da je ADIDAS napravio pun pogodak ovom siluetom, i osvežio svoj asortiman posle genijalnog NMD-a.

Rezime cele priče je osvežena istorija Adidasa, urbana i moderna, gradska, a pre svega udobna EQT patika, koja će svakom vašem koraku pružiti pravu podršku u svakom smislu-komfor i moderan izgled spreman za osvajanje gradskih ulica i trendova.

Do sledećeg puta i neke druge voljene siluete...

MJ

Slični članci