Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.01.2017.

BLACK OR WHITE?

Ćao ljudi, i konačno smo u 2017. godini. Ne znam za vas ali ja sam dosta entuzijastičnog raspoloženja i od ove godine puno očekujem.

Pošto sam cele nedelje bila na praksi na RTV-u, i jurila na sve strane, jedva sam čekala vikend da radim ono što najviše volim, a to je upravo ovo.

Ovaj mesec mi je obeležen adidasom. Kad sam naletela na adidas kapicu i na čarapice koje su mi postale hit uz svaku kombinaciju, podrazumevalo se da uz njih ide stari klasik i moj omiljen - adidas Superstar. Bilo je pitanje koje uzeti crne ili bele, i odluka je pala na crne, ipak su one više za zimu, ili se bar meni tako čini. Nekako imam pravilo, ako tako mogu da kažem, crne za zimu, bele za leto.

Mada moja najbolja drugarica se ne slaže sa tim i uz istu kapicu i čarapice nosi beli Superstar. Koja se vama kombinacija više sviđa? Vi koji me pratite na instagramu, javite mi svoje mišljenje smiley.

Verujem da svi vi imate jedan par Superstara u svojoj kolekciji. Pa, kako ne? Nema tu puno reči, one same govore za sebe i svi ih vole, od hip-hopera do folkera, svi pronađu model Superstara za sebe, a meni je zaista teško da odlučim koji model mi se najviše sviđa. Ako mene pitate reći ću sveeee, svaki Superstar je moćan i poseban, a dogovorili smo se da mi javite koji je vaš favorit.

Una

Slični članci