Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew

19.
Jul
2017
Buzz crew
Imam neku čudnu potrebu da sve što radim bude u savršenoj ravnoteži.
12.
Jul
2017
Buzz crew
Povratak klasičnih modela je uvek u trendu. Zbog aktivnog života, navučena sam na New Balance i Nike modele. Ali zaista... Ko može da ostane ravnodušan kad ugleda nove Adidas Superstar Rose Gold? Toliko dobra i elegantna verzija našeg omiljenog Superstara. Moj izgled je jedan od načina da se izrazim. Obožavam kontraste pa tako uspem da iskombinujem svečanu haljinu sa patikama ili opremu za trening sa štiklama. A Superstar Rose Gold izgleda elegantno čak i sa sportskom odećom.
27.
Jun
2017
Buzz crew
„Trčao sam tri godine, dva meseca, 14 dana i 16 sati. Prilično sam umoran, mislim da ću sada kući”. Zapamtio sam tu rečenicu još onih nesretnih devedesetih, kada sam prvi put gledao genijalnog Tom Henksa u Forest Gampu. Ideja da jednostavno trčiš jer ti se trči, bez određenog razloga i cilja, mi je bila sjajna! Čoveče, probudiš se ujutru i ono... samo radiš šta ti se radi. 
21.
Jun
2017
Buzz crew
Pokušaću na najlakši način da vam kažem sve što mogu o TUBULAR-u, kao novini u svetu patika, a ujedno navesti  par sitnih razlika između njega i TUBULAR NOVA PK. Kada se pojavila, mnogi su mislili da je još jedna od Kanye West x ADIDAS kolaboracija, no TUBULAR je samo pokazatelj u kojim sve smerovima može da ide tehnika i načini izrade obuće. Tubular je inspirisan RUNNING linijom iz devedesetih godina.
14.
Jun
2017
Buzz crew
Ćao ljudi. Prošlo je dosta vremena od moje poslednje priče, ali tu sam opet.
07.
Jun
2017
Buzz crew
Lično sam tip devojke za Air Jordan i Air Force patike. Ali nisam mogla da propustim obuću koju je potpisala Rijana lično. Imate jedinstvenu priliku da vidite kako sam fancy sa glatkom svilenom mašnom. Koja je, btw, deo „postavke‟.
31.
May
2017
Buzz crew
Tražeći savršenu patiku za ovo leto, naletela sam na Nike Air Huarache. Znala sam da neki ljudi nisu oduševljeni i da se ne usuđuju da stave ovaj model na svoju šoping listu, pa sam odlučila da uradim nešto malo drugačije – da izađem iz komfort zone i dokažem ljudima da nisu u pravu.
24.
May
2017
Buzz crew
Lov na snove? Nekada imam osećaj da smo zaboravili sanjati. Svet u kojem živimo nekada nam svojim tempom ostavlja malo vremena i prostora za lov na naše snove.