Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
24.02.2017.

New beginning & new EQT Adidas


Ćao ljudi, ne znam odakle prvo da krenem. Svašta nešto ima novo. Počeću od toga da je Buzz otvorio novi shop u Zrenjaninu, mnogo se radujem zbog toga, jer će Zrenjaninci konačno imati gde da kupe najnovije modele patika, a da ne moraju da idu za Beograd ili Novi Sad, kao što su svi radili, pa i ja dok se nisam preselila u Novi Sad. Sad bi genijalni i prezabavni prodavci iz Buzz-a NS rekli da sam se ja više preselila kod njih jer im iz shopa ne izbijam, samo još krevet da mi donesu smiley ali to je ono kad se negde dobro osećate, kada se energije poklope i kada ste, priznajem,  malo ludi za patikama i celom tom sneakers kulturom kao što sam ja.


Svako ima svoju strast. Ako sada ne znate šta je to, zavirite u sebe i pronaćićete je. Mislim da je važna i da nas pokreće. Mene je pokrenula da napravim jedan veliki korak i da se sledećeg meseca selim za Beograd. Ali veliki korak, podrazumeva se, mora biti u novim patikama smiley.


Tako da stonoga Una je za novi početak nabacila nove adidas EQT. Ako ste ih videli kako izgledaju znate da su mi bile neophodne. Kombinacije boja, udobnost i jedinstvenost. Tri stavke koje su učinile da ovaj model patika odmah zauzme prvo mesto među mojim favoritima. Nastale su na osnovu legendarnog modela iz 90ih godina i verujem da će sad obeležiti ovu našu 2017. godinu.


Meni će EQT svakako obeležiti ovo proleće, jer ga spremno čekam u novim adidaskama smiley i to kakvim!

 

Una

 

Photo credit: Vladimir Veličković

Slični članci