Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew

10.
May
2017
Buzz crew
Iskren da budem, kad sam ih prvi put ugledao u šopu zaista nisam bio impresioniran. Ne zato što nisu dobre, naprotiv, već definitivno to nije bila patika za koju bih se ja lično uhvatio. Međutim…
28.
Apr
2017
Buzz crew
Kada sam pre nekoliko godina prvi put izašla u novinama, naslov je bio 'Nova srpska Rihanna'. Naziv je proistekao iz toga što sam nekoliko dana pre toga izbacila post na svom blogu sa fotkama na kojima sam sa 3 drugarice rekreirala fazon iz njenog tada ultra popularnog spota Bitch Betta Have My Money. To je jedan način na koji sam 'povezana' sa RiRi. Dok sa druge strane, često kada dajem intervjue, ponavlja se pitanje ko mi je uzor po pitanju stila, i moj odgovor je uvek Rihanna. Zašto? Zato što ta žena ruši sva pravila u modi i ima takav lični pečat, da kada posle nje neko obuče isti komad odeće, to jednostavno nije to. I iz tog razloga joj se stvarno divim.
08.
Apr
2017
Buzz crew
Više od trideset dana nisam napisao ništa više od tvita, čestitke za rođendan i eventualno sms-a dostavljaču paste da mi ovaj put stave malo više parmezana.
31.
Mar
2017
Buzz crew
Ćao, moje ime je Dunja i ja nisam zavisnik od Air Max-a.
29.
Mar
2017
Buzz crew
Ćao društvo! Konačno sam ustao iz zimskog sna,  a nadam se i vi takođe! Nisam mogao da dočekam ovaj divan + u celzijusu, zujanje po gradu i fotosintezu. Haha nisam biljka ali proces upijanja sunčevih zraka kao izvor energije je bio i više nego neophodan. Elem, nakon ove zime, koja je čini mi se trajala kao večnost, i previše obaveza koje sam imao, zaista sam jedva dočekao da skinem kapute, džempere i ostale teške stvari , i sve to zamenim za udobno i lagano a samim tim i našao patiku koja mi je omogućila da u ove divne predstojeće prolećne dane uđem upravo tako - AIR FORCE 1 ULTRAFORCE MID. Od udobnosti  do dizajna, zaista sam oduševljen.
10.
Mar
2017
Buzz crew
Hej ljudi, da li isto kao i ja osećate da je proleće malo poranilo? Ne znam za vas, ali ja sam od onih što sa prvim suncem vade koznu jaknu i iscepane farke pa nas većina ljudi gledaju kao da smo poludeli. J  Kožna jakna zimi, a čizme i po leti... e da, bas sam ta J sigurna sam da će se i još neke devojke pronaći u ovoj priči, ali mi je uvek bio važan samo moj osećaj. Da li se ja u tome što nosim dobro osećam? Ako je odgovor DA,  to je jedino što je bitno.
28.
Feb
2017
Buzz crew
Fashion Week, mesto gde se skupljaju svi svetski značajni blogeri, influenseri, dizajneri, modeli, fotografi, kao i veliki svetski magazini, poput Vogue-a, Elle-a i drugih. Ove godine imala sam priliku da po prvi put posetim London Fashion Week. Iako generalno nisam neki ljubitelj Nedelja mode, želela sam da vidim kako to izgleda.
24.
Feb
2017
Buzz crew
Ćao ljudi, ne znam odakle prvo da krenem. Svašta nešto ima novo. Počeću od toga da je Buzz otvorio novi shop u Zrenjaninu, mnogo se radujem zbog toga, jer će Zrenjaninci konačno imati gde da kupe najnovije modele patika, a da ne moraju da idu za Beograd ili Novi Sad, kao što su svi radili, pa i ja dok se nisam preselila u Novi Sad. Sad bi genijalni i prezabavni prodavci iz Buzz-a NS rekli da sam se ja više preselila kod njih jer im iz shopa ne izbijam, samo još krevet da mi donesu J ali to je ono kad se negde dobro osećate, kada se energije poklope i kada ste, priznajem,  malo ludi za patikama i celom tom sneakers kulturom kao što sam ja.
24.
Feb
2017
Buzz crew
Ćao svima! Evo nas pred još jednom legendarnom siluetom, pomalo redizajniranom, što je sasvim prirodan sled događaja, jer je ipak od 1991. godine prošlo 26 godina, a tehnologije su apsolutno neukrotive.