Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

24.
Feb
2020
News
Pogledaj u kojim šopovima možeš pronaći te interesantne stikere.
21.
Feb
2020
News
Otkrij nam šta te pokreće i ulepšava ti dan, jer možeš osvojiti Adidas Superstar patike. Saznaj kako.
20.
Feb
2020
News
U čast 50. rođendana jednog od najvećih sneaker klasika pripremili smo lepe poklone za tebe!
19.
Feb
2020
News
Nekada je više jednostavno više, a kada je u pitanju nova Converse Twisted kolekcija, ova parola se podrazumeva.
19.
Feb
2020
Buzz crew
Pozdrav svima! Prelazno je vremensko razdoblje, zima polako odlazi i čekamo proleće. Iako je, dok pišem ovu priču, napolju tmuran, siv i kišan dan, u BUZZ-u je najavljeno pravo razvedravanje. Ako su i u vašem gradu ovih dana dani tmurni, jedno od rešenja za kojim možete da posegnete ukoliko želite da popravite svoje raspoloženje svakako su nove patike.
13.
Feb
2020
News
Čuveni sneaker klasik slavi 50. rođendan! Upečatljiviji nego ikada pre, ove godine sa sobom nosi poruku koja glasi – Change is a Team Sport.
12.
Feb
2020
Buzz crew
Hej ljudi! Iako je i dalje zima, radujem se novom godišnjem dobu i šarenim New Balance 850 patikama koje vam sada prezentujem. Kada sam ih prvi put video, kao da su sve druge patike na svetu nestale! Pomalo retro, a opet „nova škola“, inspirisane 850 Retro Bring Back siluetom, minimalističkog stila i u raznim bojama. Savršena kombinacija
05.
Feb
2020
Buzz crew
Ma šta drugi pričali, jedno je sigurno – jedinstvenost nikada ne izlazi iz mode! Ja, na primer, uvek jurim da pronađem neke fancy patike i ne zanima me šta ko misli o tome. Obožavam svoj stil i moram priznati da sam se baš oduševila kada sam videla da su predstavljeni novi Nike Zoom modeli.
23.
Jan
2020
News
AM90 turns 30 this year! Tim povodom je brend Nike za 2020. pripremio pravu “poslasticu” u vidu novih Air Max 90 patika, koje se mogu pronaći i u našoj ponudi.