Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
21.12.2020.

SNEAKERVILLE SHOW RECAP

Iako nas je korona virus sprečio da ove godine fizički prisustvujemo najvećem festivalu patika u regionuSneakerville 2.0 powered by Buzz & Tike ipak je, u online formatu, okupio brojne poznate ličnosti, ambasadore brendova Nike, adidas, Reebok, Converse i drugih, ali i ljubitelje patika, sporta, umetnosti i street kulture. 

Sneakerville Show smo ovog vikenda svi pomno pratili u premijernom terminu na RED TV-u, a mi te pozivamo da se (ako već nisi) registruješ na platformi sneakerville.rs i pogledaš još neke zanimljive sadržaje koje smo, zajedno sa poznatim svetskim i lokalnim brendovima, pripremili za tebe. 

Zaljubljenici u urbanu i sneaker kulturu imali su priliku da, gledajući Sneakerville Show, uživaju u zanimljivim intervjuima sa trenutno najaktuelnijim izvođačima, poznatim ličnostima i influenserima, da saznaju brojne novitete u ponudi poznatih brendova, ali i da se upoznaju sa nekim od najvećih kolekcionara patika na ovim prostorima. Sve je bilo u znaku patika i urbane street kulture, pa i izazovi koje je za naše poznate ličnosti pripremio TrickySneaker pong, najbrže upertlavanje patika, freelance u bacanju rima - svi su se odlično snašli i dobro zabavili. 

Pobornici urbane street kulture, Andrija Kuzmanović, Dušan Bulut, Slobodan Stanojlović, Igor Rakočević, Ivan Jevtović, Ana Stanić, Sajsi MC, otkrili su nam detalje iz svog javnog i privatnog života. Oni su tokom intervjua sa poznatim voditeljem Galebom Nikčevićem razgovarali o svojim karijerama, omiljenim odevnim kombinacijama i sportskim brendovima, ali i o zanimljivostima iz svakodnevog života.

Ni ovogodišnji Sneakerville nije mogao proći bez fenomenalnih nastupa trenutno najaktuelnijih muzičkih izvođača. Sara Jo, Coby, Kendi i Bojana Vunturišević su gledaocima pripremili nesvakidašnji spektakl i tako upotpunili ovogodišnju Sneakerville priču.

Sneakerville Show je svojim zanimljivim sadržajem mnogima obeležio kraj ove godine. Mi se nadamo da će nam naredna doneti priliku da se ponovo okupimo i svi na jednom mestu uživamo u čarima sneaker kulture. Do tada, ovogodišnji Sneakerville Show, ali i brojne druge sadržaje poznatih brendova, možeš pogledati na zvaničnoj Sneakerville stranici www.sneakerville.rs.

Buzz tim 

Slični članci