Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
05.01.2021.

PATIKE I DISCIPLINA UVEK SU DOBRA IDEJA

Legenda kaže da lovci na snove nose patike – obuću koja te može odvesti na najbolja mesta. Zbog toga i ne čudi što su, pored urbanih i casual dnevnih izdanja, patike za kratko vreme (čini se preko noći) postale neizostavne i u večernjim varijantama.

Počeli smo da ih viđamo u kombinacijama sa svečanim kratkim haljinama, elegantnim muškim odelima, crop topovima i suknjama koje prate liniju tela... Da, one su postale magnet za ljubitelje urbanog i energičnog stila života, ali i modne znalce koji vape za udobnošću podjednako koliko za atraktivnim i autentičnim dizajnom.

A kako se postaje i ostaje autentičan? Tako što shvatite da ljudima treba da nudite više od dobrog i kvalitetnog komada obuće ili odeće!

Tajna je zapravo u osećaju pripadnosti jednom specifičnom, urbanom i autentičnom stilu života. Tu pripadnost osećaju ljubitelji sneaker kulture, ali i ljubitelji brenda Disciplina koji odnedavno final touch svim svojim kombinacijama daju uklapanjem Reebok patika sa super stilizovanim trendy komadima.

Disciplinin glavni pečat ogleda se u potpunoj funkcionalnosti prilagođenoj urbanom, energičnom stilu života, kao i primenljivosti. Kao inovativan brend, Discpilina koristi ideje i inspiraciju iz svakodnevnog života, ali ih pronalazi i kod ljudi različitih modnih stilova i karaktera.

Odevne komade tog brenda veoma lako možete kombinovati sa patikama, ali i drugim streetwear komadima poznatih brendova koje ćete pronaći u našoj ponudi. Tako ukomponovani, oni predstavljaju savršen spoj prilagođen svima, nezavisno od pola, godina, interesovanja, opredeljenja ili profesija. Važno je samo da se „izražavaju“ drugačijim stilom, koji je udoban, jedinstven i zabavan.

Zašto onda i ti ne bi pronašao/la svoj savršen Disciplina x Reebok x Buzz spoj?

Buzz tim

Slični članci