Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

24.
May
2017
Buzz crew
Lov na snove? Nekada imam osećaj da smo zaboravili sanjati. Svet u kojem živimo nekada nam svojim tempom ostavlja malo vremena i prostora za lov na naše snove.
10.
May
2017
Buzz crew
Iskren da budem, kad sam ih prvi put ugledao u šopu zaista nisam bio impresioniran. Ne zato što nisu dobre, naprotiv, već definitivno to nije bila patika za koju bih se ja lično uhvatio. Međutim…
28.
Apr
2017
Buzz crew
Kada sam pre nekoliko godina prvi put izašla u novinama, naslov je bio 'Nova srpska Rihanna'. Naziv je proistekao iz toga što sam nekoliko dana pre toga izbacila post na svom blogu sa fotkama na kojima sam sa 3 drugarice rekreirala fazon iz njenog tada ultra popularnog spota Bitch Betta Have My Money. To je jedan način na koji sam 'povezana' sa RiRi. Dok sa druge strane, često kada dajem intervjue, ponavlja se pitanje ko mi je uzor po pitanju stila, i moj odgovor je uvek Rihanna. Zašto? Zato što ta žena ruši sva pravila u modi i ima takav lični pečat, da kada posle nje neko obuče isti komad odeće, to jednostavno nije to. I iz tog razloga joj se stvarno divim.
27.
Apr
2017
News
Od sada u našoj ponudi možete pronaći i BUZZ majice, različitih dezena i jako prijatne na dodir.
24.
Apr
2017
News
Nakon što nas je prošlog proleća Chuck Taylor All Star II iznenadio izborom modela u čak 13 boja, Converse je ove sezone ljubiteljkama ovog kultnog modela predstavio jedno od svojih najblistavijih osveženja –  Metallics Collection. Pet modela različitih metalnih boja i sjaja zablistaće ovog proleća gradskim ulicama, upotpunjujući svaki outfit na sasvim nov i originalan način.
08.
Apr
2017
Buzz crew
Više od trideset dana nisam napisao ništa više od tvita, čestitke za rođendan i eventualno sms-a dostavljaču paste da mi ovaj put stave malo više parmezana.
07.
Apr
2017
Arrivals
Nike Air Jordan IV Retro „Motorsport“ je dugo isčekivano reizdanje jednog od najređih izdanja AJ IV modela iz 2006. godine posvećenom Jordan Motorsport timu za njihovu četvrtu godišnjicu.
31.
Mar
2017
Buzz crew
Ćao, moje ime je Dunja i ja nisam zavisnik od Air Max-a.