Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
27.01.2021.

MY TRUE NIKE LOVESTORY

Zdravo, streetstyle fanovi!

Vreme je za moj novi post i novu Nike lovestory.

Svako ko me poznaje zna koliko obožavam brend Nike.  Zapravo, prve patike kojih se zaista sećam bile su Nike. Jedan od modela bez kojih ne mogu su Forsice! One su ne samo moj blogger’s, već i daily pick. U mnoštvu patika koje sam nosila i volela, Nike Air Force 1 su zasigurno moj all-time favorite. Nakon čisto belih, sa različitim detaljima, bold i classic modela, ovoga puta predstavljam jedno pomalo funky izdanje mojih omiljenih patika – NIKE AF1 SHADOW HO20!

Set boja koje će „razbiti“ i oplemeniti svaku modnu kombinaciju nezavisno od prilike slaže se uz apsolutno sve, te sa sigurnošću mogu reći da su ovo patike koje vredi imati u svojoj kolekciji. Udobnost je, kao što znate, jedna konstanta kod Air Force 1 modela, te još jedan razlog zašto vaš novi izbor treba da bude upravo ovaj model.

Nike AF1 Shadow HO20 su udobne, sportskog duha i sjajno izgledaju, pa je to razlog zbog kojeg su toliko popularne. Pored toga, one daju slobodu da uvek i na svakom mestu budete u trendu i da stižete na vreme i sa stilom.

Poruka je jasna – budite drugačiji, osećajte se udobno i samopouzdano because that is what fashion is about.

Love,

Hanaluuluu

Slični članci