Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

12.
May
2020
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker sveta.
08.
May
2020
News
Sada je, više nego ikada, važno da budemo odgovorni i čuvamo zdravlje svih nas.
06.
May
2020
Buzz crew
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.
24.
Apr
2020
News
Proslavimo 5. rođendan zajedno! Počinje #BUZZBDAYOUTFITS Instagram aktivacija.
24.
Apr
2020
News
Pet sjajnih godina je iza nas! Mnogo toga smo postigli, ali se ne zaustavljamo, već nastavljamo da pomeramo granice sneaker kulture u regionu. Budi i ti deo naše rođendanske proslave!
15.
Apr
2020
Buzz crew
Pročitaj šta sve možeš uraditi unutar četiri zida za svoju sneaker kolekciju.
12.
Apr
2020
News
Vreme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum! Počinje BUZZing At Home – aktivacija tokom koje, od koreografa priznatih u celom regionu, možeš da naučiš sjajne plesne pokrete.
08.
Apr
2020
Buzz crew
Hey awesome people, it’s Akasha here! Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Takođe, iskoristiću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.
01.
Apr
2020
Buzz crew
Ćao ljudi, Pišem ovaj blog iz sigurnosti svog doma u kojem se nalazim već neko vreme, kao i većina. Zato je bitno da ostanemo pribrani i pozitivni najviše što možemo. U tome nam svakako mogu pomoći dnevne aktivnosti. Pronađite neku dnevnu rutinu, hobije, vežbajte…  Ovo je idealno vreme da očistite svoje patike, pospremite delove stana koje ste stalno odlagali ili sredite ormar. Ja za svoj baš imam novi model Nike Air Max 720 patika, sa ljubičasto-ružičastim colorplay-em.