Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

22.
Jan
2020
Buzz crew
Ćao društvo, dobro došli nazad u redovnu svakodnevnicu! Nakon toliko prazničnih dana i žurki, vreme je da se vratimo u realnost. Drago mi je da je ova godina počela Buzz Crew pričom o najnovijim New Balance patikama.  Da li ste ih već videli u ponudi? Nema sumnje, New Balance X Racer su savršene patike za novu sezonu.
15.
Jan
2020
Buzz crew
Novogodišnji praznici su doba tokom kog donosimo važne odluke, a ja sam u ovu godinu ujahao na Thunder-u. Moram priznati da je bilo zabavno proteklih nekoliko nedelja – konačno smo imali priliku da provedemo vreme sa prijateljima i porodicom i da stvorimo neke nove, lepe uspomene. Još uvek smo na početku prelepe, slobodne i inspirišuće 2020, pa predlažem da je iskoristimo na najbolji način. Počnimo da radimo na ostvarenju ciljeva!
13.
Jan
2020
News
Antetokounmpo, James, Hayward ili Curry – ti biraš čiji ćeš dres poneti, ali u City Edition varijanti.
25.
Dec
2019
News
Počelo je sezonsko sniženje u svim našim šopovima!
25.
Dec
2019
Buzz crew
Stil devedesetih definitivno se vratio u modu! Retro duh se ističe kroz hrabre boje i autentičnost, dok je brend FILA ovu godinu zaključio predstavljanjem novog ženskog modela poznate siluete – FILA Disruptor Low.
18.
Dec
2019
Buzz crew
Sa novom NBA sezonom dolazi i hladnije vreme. Kada nosiš patike ceo svoj život, šta onda drugo možeš birati kad moraš da sakriješ zglobove i piješ čajeve? Meni lično ne odgovaraju ni čizme niti njima slična obuća, pa se odluka uvek svede na glomaznije, hightop košarkaške patike. Ali koje odabrati za ovu sezonu? Čak i da biram zatvorenih očiju, izbor bi pao na Nike Air Jordan Spizike. Zašto? Ispričaću vam jednu malu priču.
11.
Dec
2019
Buzz crew
Jedva sam čekala da vam se javim sa novim blogom i ovim autfitom!   
10.
Dec
2019
News
Predstavljamo vam nove, „leteće“ patike iz Nike Air Jordan 1 kolekcije.
05.
Dec
2019
News
Lojalnost se isplati ukoliko si korisnik Samsung telefona, jer od danas možeš ostvariti popust prilikom svake kupovine u našem online šopu.