Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News

05.
Jan
2017
News
Uveliko smo već u poslednjem mesecu ove godine, što znači da treba da se sumiraju neke lepe stvari koje su je obeležile. Jedna od tih stvari, barem za mene, će bez pogovra biti adidas NMD.
05.
Jan
2017
News
Godinama se, što po mom mozgu, što po raznim razgovorima sa raznim ljudima motala sumorna tematika kako da bi našao Jordan patiku moraš da imaš kojekakve „tetke iz Nemačke“ koje će ti ih slati ili donositi svake prestupne kada se pojavljuje da popravi zube. I to ako pogodi broj. Logistika je bila ravna organizaciji lansiranja rakete u svemir... preko telefona. Šou!
05.
Jan
2017
News
Od jesenas studentski život u Novom Sadu je za mene novo, neprocenjivo i nezaboravno iskustvo. Dan pun obaveza...žurba...hodanje s jednog na drugi kraj grada, zahteva udobnu obuću, zato su moj svakodnevni izbor buzz patike. Čarobni par crnih Air Force 1 patika mi pomaže da 'letim'... (I believe I can fly).
01.
Dec
2016
News
Svaki put pred Novu Godinu sastavljamo listu želja i odluka, pravimo velike planove i spremamo se da narednu godinu započnemo FRESH! Možda ne možemo baš sve želje da vam ispunimo, ali možemo da vas obradujemo omiljenim patikama ispod novogodišnje jelke.
30.
Nov
2016
News
U subotu 19.11. na platou ispred SC Ušće od 12h do 18h predstavili smo Nike Lunar Force 1 Duckboot kolekciju patika. Patike spremne za sve uslove, zbog čega smo ih i nazvali borbenim!
16.
Nov
2016
News
Redizajnirana ikona bez koje se više sezona jesen/zima ne može zamisliti! Patike spremne za borbu protiv snega, kiše, tvrde podloge i klizave podloge. Nike Lunar Force 1 Duckboot!
01.
Nov
2016
News
Za sve one koji vole street style modu i koji nas prate, u novu jesen-zima sezonu zakoračili smo sa dva nova člana BUZZ CREW-a.
31.
Oct
2016
Arrivals
​Asics GEL LYTE V je model koji je na svetsko tržište izašao 1993. godine, ali je na svoja reizdanja čekao punih 20 godina, tako da je 2013. godine ponovo kao Retro izdanje uvršten u redovnu ponudu.
05.
Oct
2016
News
Zakorači u svet zen filozofije, budi najbrži u slaganju origami siluete i osvoji najnoviji Nike Roshe 2 model po izboru. Sve što treba da učiniš je da u nedelju 9. oktobra od 14h do 21h: 1.            budeš među prvih 150 koji će doći u jednu od BUZZ prodavnica u kojima se konkurs održava 2.            kod promoterki se prijaviš za učestvovanje 3.            i pokušaš da što brže složiš svoju origami Nike Roshe 2 patiku Promoterke u radnjama će vam meriti vreme slaganja patike, a samo jedan najbrži će osvojiti najnoviji Nike Roshe 2. Svako može da učestvuje samo jednom, a složenu origami patiku dobijaš na poklon. Prodavnice u kojima možeš složiti svoju origami Nike Roshe 2 patiku:   Beograd, Delta City, Jurija Gagarina 16 Beograd, TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4     Niš, Obrenovićeva BB Kragujevac, TC Plaza, Dimitrija Tucovića BB Akcija počinje u nedelju 9. oktobra i traje dok prvih 150 učesnika ne sklopi svoju origami Roshe 2 patiku. Sve detaljnije informacije o prijavi, podizanju osvojenih patika i svemu ostalom što vas zanima možete da saznate na licu mesta od promoterki. Budi najbrži i osvoji svoj Roshe 2 model po izboru.   Čekamo te u BUZZ-u!