Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.01.2017.

SVE ŠTO JE NEOPHODNO. NIŠTA SUVIŠNO

Slećemo na Berlinski aerodrom gde nas dočekuju luksuzna vozila i krećemo na globalnu prezentaciju najnovije Adidas EQT patike. Iz svih zemalja Evrope Adidas tim je vodio jednu osobu, a u Srbiji ta velika radost je pripala meni ispred BUZZ tima.


Vozimo se Berlinom i razmišljam kako je to grad koji je nekada bio podeljen na dve kulture, dva sveta, a danas je “grad za slobodne”, moderan, prepun tolerancije i različitosti. Iz razgovora kasnije sa kolekcionarom Marc Leuschnerom saznajem da on, rođen u istočnom delu Berlina tada nije znao šta je hip hop, šta su grafiti, rep, a danas je taj deo grada upravo poznat po klubovima, underground mestima, grafitima, a Marc je proglašen za MR. EQT kao najveći kolekcionar upravo tog modela. Berlin je postao centar umetnosti, mode, filma, grafita, hip hopa, sneaker kulture, istorijskih građevina i savremene arhitekture. Postao je grad koji svi vole.

U holu hotela ljubitelji brenda sa tri crte, mediji, kolekcionari, predstavnici sneaker šopova, Footlocker, Overkill, Solebox, Size.. dočekala me je revija najlimitiranijih Adidas modela za koje nisam sanjala da ću ih videti osim na Instagramu: Pharrell x adidas NMD Human Race, Yeezy Boost 350, The Footpatrol x adidas Consortium Equipment i druge kolaboracije Tubular, Stan Smith, NMD modela. Spuštam pogled na moje najnovije Gazelle Pony hair 3-Stripes, pa dobro, lepo mi stoje u svakom slučaju.


A onda odlazim u apartman na poslednjem spratu hotela i sve je lepo, luksuzno, raskošno i sve pada u zaborav kada sam na krevetu ugledala dobro poznatu plavu kutiju sa belim crtama. Ništa više nije bilo važno, znala sam da imam i najnoviji EQT u kolekciji.


Legendarna patika iz 1991. godine vratila se redizajnirana iz prošlosti da osnaži budućnost.

  1. Turbo red sintetički materijal koji reflektuje svetlost
  2. Prepoznatljive EQT fiksirajuće trake
  3. Pleteno gornjište sa pixel printom
  4. Izliveni središnji deo đona sa umetnute 3 crte  
  5. Gornjište u obliku čarape

Ali iznad svega to je preudobna, moderna, gradska patika u kojoj ćete rado osvajati ulice i biti na nogama čitav dan. Predstavljam vam Adidas EQT - patiku za nove generacije stvaralaca.


Tokom dva dana boravka imali smo priliku da vidimo EQT izlozbu i sva izdanja ovog modela od 1991. do 2017. godine, upoznamo predstavnike Adidas kompanije i iz prve ruke čujemo kako su odlučili da ožive EQT siluetu, družimo se sa berlinskim blogerima sa kojima smo u EQT-u prošetali ulicama Berilna, igramo tetris do iznemoglosti i uživamo u najsavršenijim cookiesima.

I na kraju, poslednje veče velika EQT žurka!


Ispred kluba SchwuZ stotine ljudi, svako na sebi ima neki Adidas komad i svi žele da uđu na žurku. Mislim samo da ne čekamo po ovoj hladnoći sada dva sata da uđemo, ali dobra atmosfera ispred kluba i odlična organizacija i za deset minuta smo bili unutra.


Ogromni klub, osvetljenje, ekrani, Adidas brending, Smirnoff Tonic, vrhunski rep ide i žurka može da počne. Dva sata kasnije, gase se svetla, mrak i na dva velika ekrana sa strane vidi se odbrojavanje 3,2,1 i kreću taktovi novog Originals spota ’Original is never finished’. Mislim da treba izmisliti novu reč za uzbuđenje. Čuje se Frenk Sinatra i njegova legendarna pesma “My Way”, ali sada sa provokativnim pristupom vizionara iz sveta muzike, skejta, sporta, mode i umestnosti različitih generacija. 

Novo poglavlje EQT linije je napisano.

Kao šlag na celu EQT priču, na binu izlazi Pusha T i kreće Mercy, Move That Dope, Drug Dealers Anonymous...U prvim sekundama pesme Mercy neverica da je na tri koraka od nas, a onda oduševljenje i ceo klub u isti glas kreće da repuje s njim.


Slećemo na beogradski aerodrom i dok razmišlajmo o originalnosti i pitamo se šta znači, čekamo EQT da stigne i u Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i Zrenjanin u BUZZ šopove.

Za fenomenalne fotke u galeriji veliku zahvalnost momcima iz Slovenije i Grčke:

Jan Macarol Vrabec

Panos Georgiou

 

 

Ana Josifoski
BUZZ team

Slični članci