Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
09.01.2017.

NEW BALANCE 247 LUXE

New Balance 247 Luxe je savršen spoj zanatske industrije, modernog dizajna i kvaliteta na prvom mestu, ujedinjenih u novu siluetu inspirisanu životom u gradu koji nikada ne spava.
Urbani životni stil grada i ljudi koji su uvek u pokretu nameće potrebu za obućom koja performansama može da isprati sve dnevne aktivnosti, a pritom izgleda dobro i pruža osećaj dodatnog samopouzdanja i sigurnosti.



NB 247 zapravo 24 sata 7 dana u nedelji je tu da nas isprati u svakom koraku. Tradicija brenda koji je svoju priču gradio od gazišta i tehnologija koje omogućavaju pravilno hodanje, rast i razvoj upravo na ovoj silueti kombinuje tehnologije sa decenijama ispred isprobanih i dokazanih modela kako bi najbolje perfofmanse pretočili u vaše 24/7 iskustvo.



Estetika luksuza i prefinjenog stila je ono u čemu je New Balance uveliko dokazan kao brend koji ne pravi kompromise kada je kvalitet u pitanju. Najbolji materijali, posebno birana koža, posvećenost izradi svakog modela i vrhunska udobnost, zaokruženi sofisticiranim stilom koji zrači dozom luksuza, a sa druge strane pristupačan svakom potrošaču.



Novi New Balance 247 Luxe u tri različite kombinacije boja dizajniran je da odgovara svim prilikama i potrebama koje nameće životni stil koji od nas traži da smo uvek u pokretu. Za premijerno predstavljanje modela odabrane su sve vodeće svetske prestonice kao što su New York, Los Angeles, London, Paris, Shanghai, Tokyo i Seoul, a u isto vreme NB247 možete naći u  Beogradu u BUZZ SNEAKER STATION šopovima u TC Delta City i Ušće SC.

Slični članci