Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
16.11.2016.

U KORAK SA HLADNIM VREMENOM NIKE PONOVO VRAĆA SVOJE SPECIJALNE PATIKE

Redizajnirana ikona bez koje se više sezona jesen/zima ne može zamisliti! Patike spremne za borbu protiv snega, kiše, tvrde podloge i klizave podloge. Nike Lunar Force 1 Duckboot!


Ovogodišnje izdanje Nike Lunar Force 1 Duckboot koje će zvanično biti predstavljeno u subotu 19.11. od 12h do 18h ispred TC Ušće, veoma je slično prošlogodišnjem, a ove sezone dolazi u 4 različite boje. Ideja da se omiljena sneaker silueta pretvori u zimsku „čizmu“ pokazala se više nego opravdana i performanse same patike postavile su je na prvo mesto kada su zimski modeli u pitanju.


Nike Lunar Force 1 Duckboot  je izrađen od premium materijala kako bi se povećala izdržljivost i patike u vremenskim uslovima kao što su kiša i sneg. Gornjište izrađeno od kože, gume i sintetičkim materijala postavljeno je na prepoznatljivom izuzetno mekanom Lunar središenjem delu đona koji je upotpunjen vazdušnom komorom u peti, a spoljašnji deo đona čini čvrsta guma sa kramponima koja sprečava proklizavanje.


Namenjena da zaštiti od vremenskih uslova i obezbedi suvu i toplu sredinu za vaše stopalo, model je dodatno tretiran i ojačan materijalima koji odbijaju vodu i sprečavaju da se zadrži na samoj patici. Idealan za svaki dan, dovoljno udoban za ceo dan, atraktivan i pouzdan, Lunar Force 1 Duckboot je sigurno pravo rešenje za ljude koji su u pokretu i često izloženi promenjivim vremenskim uslovima. 


Inspiracija za naziv i delom redizajn modela dolazi iz amfibijskog vozila kompanije GMC pod nazivom DUKW sa pogonom na 6 točkova koje može da se kreće po vodi i kopnu. Vozilo namenjeno da trupama na terenu dostavi hranu i potrebštine u toku Drugog Svetskog Rata odolelo je svim iskušenjima i svim vremenskim uslovima, a tom simbolikom se vodi i ovaj model i dobija epitet neuništive. Lunar Force 1 Duckboot u kombinaciji sa Crep Protect sprejom za zaštitu od vode i masnoće je sigurno savršen izbor u narednim mesecima.

U subotu 19.11. od 12h do 18h na platou ispred TC Ušće biće organizovana promocija nove Nike Lunar Force 1 Duckboot kolekcije. Dođite da testirate neuništive patike i uverite se zašto su toliko ispred svih zimskih modela.

Samo 19. i 20.11. ako kupite neki od AF1 Duckboot modela u bilo kom BUZZ-u u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, dobijate poklon vaučer od 20% na narednu kupovinu brenda Nike koji možete iskoristiti do kraja 2016. godine. 

Slični članci