Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News

02.
Aug
2017
Arrivals
Za sve one koji vole nomadski stil života i uživaju u izazovu osvajanja novih destinacija, adidas Originals predstavlja najnovije NMD_R2 i NMD_R2 PK patike. Modeli koji objedinjuju nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologiju poslednje generacije, unose u modnu svakodnevnicu nešto drugačiji avanturistički stil. Napravljene u neutralnim paletama boja, NMD patike se savršeno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju i čine da se sa lakoćom pokaže jedinstveni modni stav.
17.
Jul
2017
Arrivals
Od kako je lansiran na svetsko tržište 2015. godine, adidas UltraBoost je odmah postao jedna od omiljenih lifestyle silueta iako je njegova osnovna namena zapravo trčanje. Dugo razvijane tehnologije đona i gornjišta uklopljene su u Lightweight silueti minimalističkog dizajna.
13.
Jul
2017
News
(Beograd, 10. jul 2017. godine) Vrelo muzičko leto se nastavlja! U Zrenjaninu, od 28. do 30. jula održava se 9. Soundlovers festival elektronske muzike, koji će i ove godine okupiti neka od najznačajanijih imena DJ scene iz sveta i sa Balkana. BUZZ Sneaker Station pripremio je specijalna iznenađenja i obezbedio 50 karata za najbrže učesnike aktivacije „Buzz te vodi na Soundlovers“. Da bi neko osvojio karte potrebno je da na papiriću napiše koji muzički pravac najviše voli da sluša (rep, disco, R’n’B, rok, fank, pank, house, eletronska muzika...) i slika ga sa svojim omiljenim patikama i aksesoarima sa kojima planira da ide na Soundlovers festival. Fotografiju je potrebno objaviti na otvorenom ličnom Instagram ili Facebook profilu, uz tagovanje @BuzzSneakerStation i @Soundloversfestival i korišćenje #BuzzSoundlovers. Najbržih 50 dobija na poklon karte za sva tri dana festivala. „Buzz te vodi na Soundlovers“ aktivacija počinje u sredu 12. jula i završava se 21. jula 2017. godine. Dobitnici će svoje karte moći da preuzmu na „Warm up“ žurci, koja se dešava 21. jula u BUZZ prodavnici u Aviv Parku u Zrenjaninu. Start žurke zakazan je za 18h. BUZZ je pripremio i dodatne poklone, pa tako svi posetioci festivala koji dođu u BUZZ prodavnicu u Zrenjaninu sa svojom narukvicom sa festivala, ostvaruju popust od 20% na novu kolekciju i 10% na već sniženu kolekciju, u periodu od 21. jula do 21. avgusta 2017. godine. Vidimo se u Zrenjaninu. Vaš BUZZ
27.
Apr
2017
News
Od sada u našoj ponudi možete pronaći i BUZZ majice, različitih dezena i jako prijatne na dodir.
24.
Apr
2017
News
Nakon što nas je prošlog proleća Chuck Taylor All Star II iznenadio izborom modela u čak 13 boja, Converse je ove sezone ljubiteljkama ovog kultnog modela predstavio jedno od svojih najblistavijih osveženja –  Metallics Collection. Pet modela različitih metalnih boja i sjaja zablistaće ovog proleća gradskim ulicama, upotpunjujući svaki outfit na sasvim nov i originalan način.
07.
Apr
2017
Arrivals
Nike Air Jordan IV Retro „Motorsport“ je dugo isčekivano reizdanje jednog od najređih izdanja AJ IV modela iz 2006. godine posvećenom Jordan Motorsport timu za njihovu četvrtu godišnjicu.
27.
Mar
2017
News
#kisssmyairsbgd Beograd je juče pored Berlina, Njujorka, Moskve, Sao Paola bio još jedna metropola u kojoj se proslavio 30. rođendan jednog od najpoznatijih Nike modela patika – Air Max 1. Na slavlju na adresi Kralja Petra 39 u prostoru HOUSE OF AIR, BUZZ, Tike i Nike Shop organizovali su brojne aktivnosti za ljubitelje i zajedno obeležili najvažniji dan u sneaker kulturi.
22.
Mar
2017
News
Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.
17.
Mar
2017
Arrivals
Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit je poslednja verzija AM90 modela. Novo izdanje spaja Flyknit materijal gornjišta i novu verziju Ultra đona.