Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
05.01.2017.

AVANTURA U KORAKU

Uveliko smo već u poslednjem mesecu ove godine, što znači da treba da se sumiraju neke lepe stvari koje su je obeležile. Jedna od tih stvari, barem za mene, će bez pogovra biti adidas NMD.


Ljubav prema tim patikama se javila još u aprilu ove godine, kada su adidas i BUZZ organizovali u SKC-u NMD_ event na kome su one bile premijerno predstavljene. Ove patike su inspirisane svojim prethodnicima koji u midsolu imaju boost tehnologiju, a NMD je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljiva silueta gradskih ulica i, kao što samo ime kaže, nomadskog stila života.


Bilo je dosta NMD kolaboracija i raznih colorway-eva, ali se uopšte nisam dvoumio da li da kupim NMD black/white isključivo zbog svoje boje i bezbroj mogućnosti outfita koji se jako lepo, lako, a opet moderno mogu iskombinovati.

Moj stajling je većim delom inspirisan Kanye Westom. Oversized stvari, komfor i dobar izlged su definitivno ono što tražim. Ove patike su, nakon što sam ih kupio, ubrzo postale jedna od najdragocenijih stvari koje posedujem. Koliko su mi dragocene, pokazuje to da sam počeo da preterujem što se tiče njihove zaštite.


Sve u svemu, NMD su patike koje me pokreću, pružaju neverovatnu udobnost i olakšavaju svakodnevno jurcanje po gradu. To je to od mene ljudi, a vas ostavljam da uživate uz svoje najbliže, u toplini vašeg doma i želim vam srećne novogodišnje i božićne praznike!

 

Do sledećeg puta,

 

Marko Babin

Slični članci