Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
09.08.2017.

NIKE’S SHADES OF GREY

Nike Air Force 1 je nosio toliko boja koje jedan sneakerhead može samo da zamisli - od Bright Citron do Bright Turquoise, od elegantne All Black do suptilne Nude varijante. Danas, Nike kulira u Dark Grey koloru… A ja? Ja takođe kuliram i furam moje nove Nike u Shades of Dark Grey.


Air Force 1 je definitivno sila u industriji patika. Ne moraš da budeš zaljubljenik u patike da bi prepoznao ovu legendarnu siluetu. Ovaj moćni primerak je kreirao dizajner Bruce Kilgore kao prvu basketašku patiku koja koristi Nike Air tehnologiju i prvobitno su se zvale Air Force. Najprodavanije Air Force 1 su čisto bele (još ih zovu i „belo na belom‟), a odmah iza njih su zift crne („crno na crnom‟).


Ove jeseni, Nike kombinuje ove dve pune boje lansiranjem Air Force 1 u nijansi tamno sive – Dark Grey. Neutralna boja izaziva opuštajući, elegantni, čak uzbudljivi efekat – pa je potpuno logično što je ova nijansa trenutno super viralna. Ako mene pitate dizajn koji je osmislio Bruce Kilgore ne može biti bolji. Što bi rekao moj ortak Jay-Z: „I like all black everything… well, all dark shades everything‟.smiley


Ako još nekim čudom postoji neko ko smatra da je siva boja dosadna, neka razmisli ponovo. Ili neka obuje AF1 Dark Grey. Biće to ljubav na prvu nijansu.

Peace,

El Nino 

Slični članci