Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
19.07.2017.

It's all about the balance

Imam neku čudnu potrebu da sve što radim bude u savršenoj ravnoteži.


Nikad nisam voleo ništa preterano, previše, napadno, natrpano, Lejdi Gaga, Denis Rodman momenat... Samo balans. Jednostavno je.

Biti umeren i skroman u svemu što radiš je odlika velikih ljudi. Steve Jobs je recimo jedan od onih kojima razmetanje i upadanje u oči nije neki faktor u životu, iako je, i te kako imao načina, sredstava i razloga da bude u centru pažnje.

Inače, Stivi je bio strava batica po još jednoj stvari. Furao je New Balance gilje.


Nedavno sam izgubio delić sekunde razmišljajući o tome koje patike nikada nisam imao u svojoj kolekciji i kojima bi možda trebalo dati šansu da se nađu u mom ormaru. Ili gde god se već čuvaju patike...

Zasukao sam rukave, osedlao google, skoknuo do Buzz online shop-a i shvatio da zapravo nikada, čak ni kao mali, nisam imao New Balance.

Brend koji postoji više od sedam decenija i čija je najveća karakteristika kvalitet same patike u poslednje vreme baš praši sa dizajnom.

Recimo Balance bebice „574 sport‟ je model koji je sklopljen još osamdesetih, a namenjen je da premosti jaz između sportskih patika i patika za šetnjicu.

Ovih dana, čuveni „574‟ je dobio svoj futuristički redizajn, svežu penu u đonu i najbitniju stvar – Lexa kao vlasnika modela.


Zaista, čim sam ih obuo i prošetao shvatio sam zašto imaju reputaciju preudobnih i najkvalitetnijih patika. Zahvaljujući netradicionalnoj konstrukciji jezika stopalo samo sklizne u patiku, a noga ostane prilično fiksirana, što dodatno olakšava meni svojstven način kretanja. Ples u njima me je učinio lakšim nego što inače jesam, ako je to uopšte ikako moguće, uzimajući u obzir moju super light kategoriju.

Još jedna strava stvar oko ovog 574S modela patike je i to što je unisex, pa mogu da je nosim čak i onda kada se oblačim kao žena.

Pa nije ni Steve Jobs blesav.

Lex

Slični članci