Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.08.2017.

Ne menjaj tim koji pobeđuje

Svoje prve korake sam napravila uz Reebok patike, nakon 22 godine isto radim. Sada to više nisu oni prvi nespretni koraci, sada su to koraci odrastanja, novog puta, novog života.


S vremena na vreme osetimo potrebu da učinimo neku veliku promenu, neku koja će nas gurnuti u nepoznato. Meni su promene oduvek bile pozitivna stvar, čak i onda kada nisu na prvu izgledale obećavajuće. Možda zato što volim neizvesne mogućnosti koje nose sa sobom. Slušati, gledati i udahnuti život. Život je kratak. Prekrši pravila, voli, sanjaj, maštaj... živi.  Ovo leto ću pamtiti kao leto promena, ljubavi, izazova i novih prilika. Preselila sam u drugi grad, prodrmala život i odlučila da sledim svoje snove. Neke stvari treba menjati, ali one dobre neka ostanu kakve jesu.


Reebok Classic Leather patike imaju sve! Funkcionalne su i  udobne, ali pored svega toga atraktivne su, moderne i lako se uklapaju uz sve kombinacije. Nežne ružičaste Reebok Classic Leather Clean Exotics Reptile patike, iako u ne baš klasičnoj boji, izgledaju nenametljivo, ženstveno i minimalistički.


Najvažnije je koračati kroz život uz prave osobe i prave patike. Provereno! Postoje patike koje su označile period u kojem su nastale. Kao ikona modernog društva one su oblikovale generacije, kreirale stilove i definisale način razmišljanja osobe koja ih nosi.


Klasika nikada ne dosadi, a na ove klasične, ali ipak moderne  i neprevaziđene Reebok Classic Leather  patike sam navikla,  u njih imam poverenje, prate me kroz život. Mi smo tim. Tim koji nikada ne gubi i baš zato nikada ne  menjaj tim koji pobeđuje.

 

Selma

Slični članci