Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

28.
Feb
2017
Buzz crew
Fashion Week, mesto gde se skupljaju svi svetski značajni blogeri, influenseri, dizajneri, modeli, fotografi, kao i veliki svetski magazini, poput Vogue-a, Elle-a i drugih. Ove godine imala sam priliku da po prvi put posetim London Fashion Week. Iako generalno nisam neki ljubitelj Nedelja mode, želela sam da vidim kako to izgleda.
24.
Feb
2017
Buzz crew
Ćao ljudi, ne znam odakle prvo da krenem. Svašta nešto ima novo. Počeću od toga da je Buzz otvorio novi shop u Zrenjaninu, mnogo se radujem zbog toga, jer će Zrenjaninci konačno imati gde da kupe najnovije modele patika, a da ne moraju da idu za Beograd ili Novi Sad, kao što su svi radili, pa i ja dok se nisam preselila u Novi Sad. Sad bi genijalni i prezabavni prodavci iz Buzz-a NS rekli da sam se ja više preselila kod njih jer im iz shopa ne izbijam, samo još krevet da mi donesu J ali to je ono kad se negde dobro osećate, kada se energije poklope i kada ste, priznajem,  malo ludi za patikama i celom tom sneakers kulturom kao što sam ja.
24.
Feb
2017
Buzz crew
Ćao svima! Evo nas pred još jednom legendarnom siluetom, pomalo redizajniranom, što je sasvim prirodan sled događaja, jer je ipak od 1991. godine prošlo 26 godina, a tehnologije su apsolutno neukrotive.
23.
Feb
2017
News
Među svetskim metropolama u kojima se ove godine organizuje velika EQT žurka našao se i Beograd! Trenutno najveća atrakcija među patikama, adidas EQT, predstavljena je 21. februara u autentičnom prostoru zgrade „Kluz“.
16.
Feb
2017
Buzz crew
Ne znam ispod kog kamena ste se šćućurili ako do sada niste čuli za 2Hot4Stage Fest, ali evo, za slučaj da vam treba pomoć oko tog kamena, koji ionako s vremena na vreme volim malo da poguram uzbrdo, otkriću o čemu je reč.
10.
Feb
2017
News
Ljubitelji sneaker kulture dobili su još jedan BUZZ SNEAKER STATION. U Zrenjaninu, u tržnom centru Aviv Park otvoren je novi BUZZ. Na glavnom događaju, muziku je puštao DJ Vuk Protić, a Zrenjaninci su se družili i sa Unom Krlić, mladom Zrenjaninkom članicom BUZZ CREW-a, Istokom Radovanovim, basistom lokalne grupe Šišarke i reperkom Mimi Mercedez.
28.
Jan
2017
Buzz crew
Zdravo svima! Evo nas ponovo na istom mestu, ali u novoj godini i naravno, sa novim siluetama koje će svaki vaš korak ispuniti udobnošću, a isto tako ispuniti i sve vaše modne zahteve.
26.
Jan
2017
News
Slećemo na Berlinski aerodrom gde nas dočekuju luksuzna vozila i krećemo na globalnu prezentaciju najnovije Adidas EQT patike. Iz svih zemalja Evrope Adidas tim je vodio jednu osobu, a u Srbiji ta velika radost je pripala meni ispred BUZZ tima.
24.
Jan
2017
Buzz crew
Nike Air Force u ljubicastom izdanju su zaista za posebne patiko-ljubitelje, jer su i one same, jel’, veoma posebne. NJihov izgled, njihova BOJA je takva da one same nose ceo look uz casual trenerku koja je mirnije boje, i samim tim vase purple “Najke” jos vise naglasi. Neverovatno, je da koliko god puta da pogledate ove patike, uvek cete na njima videti nesto novo. Crteži, tribali, reljef oformili su jedne mnogo neobične i mnooogo cool ljubičaste “Najke” – AF1 ’07 PREMIUM ESSENTIAL.