Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.11.2017.

Nike Air Force 1 hits more places than the streets

Nije dovoljno da budeš samo street tip. Moraš da dominiraš i krovovima ako planiraš da stekneš poštovanje onih koji te prate na društvenim mrežama. I da, ja sam na jednom od najboljih krovova u gradu i nadgledam celu Sofiju. Da li dominiram sada? Naravno, ali razlog su moje nove Nike Air Force 1 High '07 LV8 WB. Ovaj model tako dobro leži mom stilu, da je u trenutku bio inspiracija za moj novi zvuk.

Buzz on The Rooftop from Martina Solakova on Vimeo.

Da li znate da je Nike Air Force 1 High '07 LV8 WB basketaška klasika apdejtovana premijum materijalima, podesivim kaišem na zglobovima i udobnim, izdržljivim đonom? Što znači da sam definitivno pronašao obuću za početak zime.

Imajući u vidu da je Nike dizajn izgrađen na međuzavisnom odnosu forme i funkcije, Air Force 1 na genijanan način kombinuje ta dva. Pragmatično na isti način kao i iPhone – smart dizajn koji ljudi poštuju. Udobnošću i stilom upotpunjuju atletsku opremu i casual varijante, a bilo je momenata kada su ih obuvali uz odela.

Ljudi, računam da niste zaboravili da kombinujete ove patike sa Just Air Force rancem. Ne samo što je dokazano otporan na vodu, već je toliko gotivan da sam potpuno navučen na njega. Savršeno se uklapa u moj street stil, a istovremeno ga koristim i kad odlazim na planinu.

Osvojimo vrhove grada!

Skiller

Slični članci