Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
24.11.2017.

Nike Lunarforce 1 Duckboot

Očekivano ili neočekivano, potpuno smo sigurni da je još jedan redizajn Air Force modela u Lunar Duckboot verziji nešto što mnogi čekaju i po njima navijaju satove na sat vremena kasnije, jer je došla zima.

Očekujemo čizmu sa udobnušću patike u kojoj možemo da provedemo ceo dan, očekujemo da bude topla, prijatna za nošenje i da održi stopalo suvim čak i ako šetamo po snegu ili kiši.
Nike je i ove sezone sa novim izdanjem Lunar Force 1 Duckboot omogućio baš to, univerzalnu patiku koja je zahvaljujući materijalima korišćenim za izradu ovog modela ujedno i najlakši Duckboot-a do sada.


„Engenierd for winter“ oznaka na gumenoj ploči na jeziku govori sve, nemojte ni jednog trenutka da sumnjate da nije tako. Čak i ako odlučite da ih testirate, brzo će vas razuveriti. Lunar Force 1 Duckboot na prvi pogled odaje utisak čvrste i grube siluete jer je namenjena za loše vremenske uslove, ali udobnost modela je potpuno suprotna njegovom izgledu. Lunarlon međuđon od specijalne legure u svom središtu poseduje vazdušne komore koje doprinose da koračanje u ovom modelu bude poput šetnje po oblacima, a outsole izrađen od tvrđe gume garantuje stabilnost i savršeno prijanjanje na svakom terenu.


Gornjište modela izrađeno je od više tipova kože, gume i ripstop materijala, a Watershield oznaka uliva sigutnost da vam voda zaista neće moći ništa. Dakle, Nike Lunar Force 1 Duckboot je i ove godine ispunio očekivanja. Dostupne u više različitih boja, lake za uklapanje sa svakim stilom odevanja. Svakome daju osećaj jedinstvenosti, od Fashion ikone do specijalnih jedinica. LF1 su spremne. Nadamo se da ste i vi.

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jan.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...