Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
08.04.2021.

THE STORY OF AIR MAX 2090

Air Max Day je dizajnerima brenda Nike inspiracija za stvaranje i predstavljanje novih modela dobro poznatog sneaker klasika. Zahvaljujući tome, već godinama imamo privilegiju da uživamo u novim koloritima patika koje toliko volimo, ali i da među prvima ponesemo najnovije modele.

Nakon što su AM 270 i 720 oborile sve rekorde prodaje, svetlost dana ugledale su i Air Max 2090, patike koje su obeležile 2020. godinu.

Označene kao Sneakers of the Future, jer kroz svoj dizajn ilustruju budućnost sneaker sveta, AM 2090 su za kratko vreme osvojile kolekcionare patika i istinske trendsetere, pa njihova popularnost ne jenjava ni danas, nešto više od godinu dana nakon release-a.

Neverovatna udobnost i jedinstvena konstrukcija, na ovom modelu upotpunjene su futurističkim detaljima.

Zanimljivo je da je struktura patike, na svakom modelu, istaknuta upečatljivom bojom materijala koji upotpunjuju njenu stabilnost i inovativnost. I detalji na potpornim delovima upotpunjuju celokupnu priču koloritima koji su futuristički i drugačiji od svih koje smo viđali na Air Max modelima do sada. Jer, Air Max 2090, prema zamisli Nike-ovih dizajnera, treba da predstavljaju sneaker repliku električnih automobila.

Može se reći da je svaki detalj, uključujući Swoosh i Air Max logotipe, ukomponovan tako da ispuni svaki kriterijum koji patike kreirane za budućnost treba da imaju. Nešto veća Air jedinica i 200 procenata veći prozor u odnosu na onaj na prvobitnom modelu još neke su komponente koje ne treba izostaviti.

Nove kolorite Air Max 2090 patika možete pronaći u našim šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Slični članci