Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
06.04.2021.

VREME JE ZA JOŠ JEDAN BUZZ ONLINE RAFFLE

Vreme je za ČETVRTI BUZZ ONLINE RAFFLE, a ovoga puta za tebe imamo patiku koju svi žele u svojoj kolekciji. Reč je o modelu Nike Air Jordan 1 "University Blue".

U pitanju je model u kojem je legendarni košarkaš imao svoj debi 1985. godine, a kojim brend Jordan odaje počast bojama Univerziteta North Carolina na kojem je Michael Jordan studirao i igrao. 

Zbog toga u četvrtak, 8. aprila ne treba da propustiš četvrti BUZZ Online Raffle.

Šta je potrebno da uradiš da bi učestvovao/la u BUZZ Online Raffle-u?

Prijave za Raffle počinju u četvrtak, 8.4. u 9h i trajaće do 14h. Klikom na baner koji će biti postavljen na našem sajtu, otvoriće se formular u kojem treba da ostaviš svoje podatke.

Jedna osoba može se prijaviti za Raffle samo jednom, sa jednog računara ili IP adrese. Prilikom unosa podataka, potrebno je da navedeš veličinu koju bi želeo/želela da kupiš, ali i da istakneš da li će ti patike biti isporučene na adresu ili ćeš ih preuzeti u našem šopu u Knez Mihailovoj ulici.

DODATNA NAPOMENA: Ukoliko do četvrtka, 8.4. tržni centri budu otvoreni, patike će se preuzimati u našem šopu u TC Galerija Beograd. 

Nike Air Jordan 1 "University Blue" biće dostupne u veličinama od 40 do 47.5, po ceni od 20.999 RSD. Nakon popunjene prijave, na tvoju e-mail adresu stići će mejl sa potvrdom da si se uspešno prijavio/la za Raffle, dok će oni koji budu odabrani za kupovinu ovog ekskluzivnog Nike Air Jordan 1 modela o tome biti obavešteni istog dana.

Ukoliko si izvučen/a, a odabrao/la si preuzimanje u šopu, imaćeš 48 sati da Nike Air Jordan 1 "University Blue" kupiš u veličini za koju si se prijavio/la.

Čekamo te na novom Buzz Online Raffle-u. Srećno!

 

Buzz tim 

Slični članci