Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
07.04.2021.

CHOOSE FUTURE WITH NEW NAPAPIJRI COLLECTION

Zašto je NAPAPIJRI kolekcija i ove sezone tako posebna? Zato što je okrenuta ka budućnosti! Verna misiji brenda da transformiše način na koji igra ulogu u dizajniranju budućnosti cirkularne mode, NAPAPIJRI SS21 kolekcija je najodrživija kolekcija tog brenda do sada i predstavlja važan korak u širenju njegove filozofije - Choose Future.

Kao i tokom prethodnih sezona, jakne su u fokusu i u ovoj kolekciji. Međutim, novitet su serije jakni napravljenih od 100% recikliranog materijala, kao i široka paleta proizvoda koji sadrže organski pamuk, reciklirani poliester i reciklirani poliamid.

Inspirisan ovom interakcijom između starog i novog, prirode i arhitekture, mode i funkcionalnosti, NAPAPIJRI akcenat stavlja na dizajn, održivost i inovacije, fokusirajući se na slobodu pokreta kako bi ti pružio veći komfor i istovremeno podržao tvoj aktivan način života.

Zato se ovog proleća spremi za nove modne izazove i budi samouveren u onome što nosiš! Iskaži svoj stil kroz trendi NAPAPIJRI komade i aksesoare različitih boja i prepoznatljivog dizajna na koji ne možeš da ostanete ravnodušan.

Jednostavno je - kada nosiš NAPAPIJRI ideš uvek u korak sa trendovima i ne praviš kompromis kada je u pitanju kvalitet i dizajn. Nikad ne znaš u kom komadu ćeš bolje zasijati ili koja boja će te više inspirisati da svom stilu daš još ličniji pečat.

NAPAPIJRI RAINFOREST. One Icon, Many Faces. 

I ove sezone najprepoznatljivi komad kolekcije je RAINFOREST šuškavac, jedna od tri ikone brenda NAPAPIJRI i najpoznatija jakna koja se navlači preko glave, sa prepoznatljivim kengurskim džepom. Iz sezone u sezonu, svojim jedinstvenim i opuštenim stilom, RAINFOREST uspešno spaja modu i funkcionalnost.

Poput prave ikone, autentičan do srži, tvoj omiljeni RAINFOREST šuškavac se neprestano menja, razvija i prihvata duh vremena kroz širok asortiman boja i modernog dizajna.

Želiš da vidiš još više? Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online

Buzz tim 

Slični članci