Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
25.04.2021.

MUST VISIT: Novi Buzz šop u TC Delta Planet u Nišu

Novi, moderan i jedinstven Buzz šop otvoren je u četvrtak, 22.4.2021. u TC Delta Planet u Nišu, čime su ljubitelji urbane kulture u tom gradu dobili još jedan omiljeni sneaker station, koji sadrži veću i još ekskluzivniju ponudu najtraženijih modela poznatih svetskih brendova.

Bilo da voliš najnovije siluete ili preferiraš sneaker klasike, zaljubićeš se u naš novi šop onog trenutka kada ga ugledaš na prvom spratu novootvorenog tržnog centra. Pozivamo te da zakoračiš u svet koji je potpuno prilagođen tebi i koji, još modernijim, futurističkim dizajnom savršeno ističe pažljivo odabranu ponudu brendova Nike, Air Jordan, adidas, Reebok, Champion, New Balance i drugih.

Sigurni smo da ćeš uživati i  u Jordan kutku, koji „krije“ neke od trenutno najtraženijih, ekskluzivnih modela patika. Još jedan novitet predstavlja i deo koji je namenjen skateboarder-ima, ali i kutak šopa koji je u potpunosti namenjen klincima i u kojem možeš pronaći atraktivne modele izrađene u mini varijanti.

Među kolekcijama koje nikako ne smeš da propustiš nalaze se i NAPAPIJRI i Jordan x Paris Saint-Germain, koji pored Dunk, modela izrađenih od recikliranih materijala i drugih ekskluzivnih silueta i odevnih komada, čine jedan deo naše ponude.

Vidimo se na prvom spratu TC Delta Planet Niš, svakog radnog dana od 10h do 22h!

Buzz tim  

Slični članci