Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

30.
Dec
2020
Buzz crew
Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih prazničnih dana slavimo inovacije, dugu istoriju proizvodnje patika i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vreme da izvedemo ove prelepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.
23.
Dec
2020
Buzz crew
Ćao, ekipo! Nadam se da ste se uželeli mojih priča. Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Nike Air Max 90. Kako u tom periodu, tako i danas, ostao je prepoznatljiv po svom upečatljivom dizajnu. Udoban model, koji privlači pažnju sitnim detaljima i kombinacijom “vrištećih” boja, nezaobilazan je deo street fashion priče.
21.
Dec
2020
News
Sneakerville Show, koji je ovog vikenda premijerno prikazan na RED TV-u, oduševio je ljubitelje patika i urbane kulture i ove godine ponovo okupio sve poštovaoce sneaker kulture.  
18.
Dec
2020
News
Najveći regionalni festival patika, Sneakerville, ove godine možete pratiti u subotu i nedelju, 19. i 20. decembra od 16h na RED TV. 
16.
Dec
2020
Buzz crew
Zdravo ljudi, Antonia ovde!   Drago mi je da sam ponovo sa vama. Ovog puta želim da zajedno rešimo jednu od mojih dilema. Za ovaj blog odabrala sam jednu od najudobnijih patika koje sam ikad obula – Nike Air Max Verona, ali u dve varijante, crnoj i pink. Pomozite mi da se odlučim koje mi bolje stoje?
02.
Dec
2020
Buzz crew
Ćao društvo. Vraćam vam se sa novom pričom i predstavljam vam must have i go to model ove sezone – Nike AF1 Shell.
26.
Nov
2020
News
Ne propusti BLACK FRIDAY ponudu u svim Buzz šopovima i online. 
25.
Nov
2020
Buzz crew
Hey, hey! U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti garderobe koju volimo da nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o stylish komadima koje biramo svaki dan.
18.
Nov
2020
Buzz crew
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šestogodišnje zatvorske kazne ćaleta funk-a - James Brown-a, te, 1989. godine, desile su se dve, zaista fantastične stvari.