Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
14.02.2022.

The icon goes low - RUN STAR MOTION

Ostavite u prošlosti sve što ste do sada znali o formi i zakoračite u budućnost hrabro i odvažno u novim Converse Run Star Motion patikama. Predstavljamo vam model inovativnog, autentičnog i urbanog dizajna koji će obeležiti sezonu pred nama. U pitanju su ženske patike koje dolaze u plitkoj i dubokoj varijanti, a odlikuje ih ultramoderan međuđon u vidu platforme i platneno gornjište zasnovano na klasičnim osnovama.

Konačno pravi zalogaj za sve ljubitelje chunky siluete koji žele da istaknu svoje street style kombinacije na krajnje drugačiji način. Fluidne linije, kakve su se mogle videti na sportskim terenima početkom dvehiljaditih, oslikavaju se kroz međuđon u formi platforme, spajajući tako sport sa visokom modom. Pored ekspresivne podloge kontrastnih, crno-belih tonova, tu je i gornjište u potpunosti sačinjeno od organskog pamuka koje svojim detaljima u vidu šavova, pertli i vintage logotipa sa unutrašnje strane jezika, podseća na legendarnu Chuck 70 siluetu.

Kada govorimo o izgledu, ne možemo da zaobiđemo ni gumeni đon sa prenaglašenim šarama na peti i prstima koje omogućavaju superiorno prianjanje, tako da u ovom modelu ne morate da razmišljate o stabilnosti. A ni o komforu, jer su srednji đon i unutrašnji uložak ispunjeni oblikovanom CX penom koja osigurava celodnevnu udobnost stopalima. Ovo je, sigurni smo, sjajna vest za sve sneaker entuzijaste koji nezaustavljivo koračaju gradskim ulicama.

Redizajnirane za pokret, Run Star Motion predstavljaju novo poglavlje u samoizražavanju. Vreme je da krenete napred u društvu ovih sofisticiranih Converse patika koje će vam obezbediti vrhunski osećaj komfora, uz jedinstvenu platforma siluetu i odvažan, futuristički dizajn.

 

Run Star Motion modele možete pronaći u Buzz shop-ovima, kao i online.

Slični članci