Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
12.04.2022.

BUZZ 7TH BIRTHDAY RECAP

Dragi Buzzovci, vikend za nama obeležili smo sjajnom proslavom 7. rođendana koji je bio odličan povod za ponovno druženje. Nakon više od dve godine neizvesnosti, drago nam je da smo dobili priliku da se okupimo uživo i obeležimo još jednu godinu postojanja među ljubiteljima sneaker kulture. Kao i do sada, ni ovaj rođendan nije mogao da prođe neopaženo, pa smo uz prisustvo brojnih obožavalaca i promotera organizovali nezaboravan provod za sve one koji su se u subotu i nedelju zatekli u našim šopovima.

Prava poslastica za posetioce bila je zabavna aktivacija pod nazivom Catch your Buzz, koja je privukla veliku pažnju brojnih poznavalaca patika. Na velikom LED ekranu postavljenom u radnji, učesnici su imali priliku da se oprobaju u izazovu i pokažu koliko znaju o lifestyle modelima poznatih brendova. Siluete patika koje se dinamično pojavljuju i smenjuju na displeju, trebalo je sortirati prema zadatom brendu, što svakako nije bio lak zadatak. Najbolji i najbrži učesnici su, kao nagradu za zavidno poznavanje sneaker modela, osvojili Reebok patike. Naravno, želimo da naglasimo da to nisu bilo kakve patike, već model na koji smo posebno ponosni − jedinstvena kolaboracija brenda Reebok i Buzz koncepta. Ovim smo na simboličan način obeležili još jednu uspešnu godinu za nama.

Pored posebne ponude i popusta koje smo pripremili u čast proslave našeg rođendana, uz svaku kupovinu patika podelili smo i Buzz ceger, pa se nemojte začuditi ako ovih dana primetite naše cegere kako "šetaju" ulicama grada. Da ne zaboravimo da u okviru naše ponude pomenemo i Buzz majice, koje ste sigurno imali prilike da vidite proteklog vikenda, jer su naši promoteri upravo njih nosili. Dizajnirane za urbane street style igrače, ove majice odišu autentičnim stilom i neizostavan su komad u garderoberu svakog Buzzovca, a odnedavno su deo našeg asortimana.

Čestitke su stizale sa svih strana, a ukoliko niste imali priliku da na društvenim mrežama poznatih influensera ispratite kako je to izgledalo, pogledajte video u nastavku teksta. Među onima koji su nam čestitali rođendan, našli su se i Una Krlić, Voja Panjković, Lex, Unja Green i mnogi drugi.

 

Sve u svemu, još jedan zabavan vikend je za nama, a mi ćemo se potruditi da svaki naredni rođendan učinimo još zanimljivijim. Do sledećeg druženja, keep on Buzzin’!

 

Buzz tim

Slični članci