Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
23.03.2022.

ECOVISION PROJEKAT − Postani deo pozitivnih promena

Vreme je da napraviš iskorak ka lepšoj budućnosti i postaneš deo pozitivnih promena. Nekada male i naizgled beznačajne − promene su nam potrebne kako bismo mogli da napredujemo. One nas uče da posmatramo svet iz drugačije perspektive i menjamo stvari nabolje. Hajde da zajedno koračamo ka lepšoj budućnosti i sačuvamo našu planetu za generacije koje dolaze! Pridruži se EcoVision projektu i postani deo pozitivnih promena. Našom VIZIJOM ZDRAVE BUDUĆNOSTI želimo da pokažemo da su zaštita i očuvanje životne sredine važne teme koje se tiču svakog od nas.

 

Do sada smo učestvovali u brojnim aktivnostima i doprinosima očuvanju životne sredine, a ovo su samo neki od njih − prikupljanje otpada i čišćenje javnih i zelenih površina, izdvajanje PET ambalaže, limenki, stakla i papira, obrada i pretvaranje otpadnog materijala u nove proizvode, reciklaža starih patika i odeće, prikupljanje sredstava od prodaje recikliranog materijala i donacije za obnovu fiskulturnih sala u osnovnim školama. Ovde nećemo stati, već nastavljamo dalje inspirisani željom za promenama.

 

 

Pozivamo te da nam se pridružiš i podržiš razvoj EcoVision projekta kroz aktivacije koje smo pokrenuli u svim maloprodajnim objektima, kao i na Buzz online shop-u. U okviru našeg asortimana nalaze se eco-friendly modeli obuće, odeće i opreme poznatih sportskih brendova koju smo istakli EcoVision obeleživačima. Ovakav način proizvodnje poslednjih godina je sve više u fokusu velikih kompanija koje žele da smanje upotrebu plastičnih materijala u izradi.

 

Ne zaboravi koliko je važno da svakodnevno vodimo računa o očuvanju životne sredine − potrudi se da odvajaš otpad u posebne kontejnere i kutije za reciklažu, izbaci plastiku iz upotrebe i vodi računa o tome gde bacaš smeće.

 

Zajedno možemo više − koračajmo malim, ali značajnim koracima ka lepšoj i zdravijoj budućnosti!

 

Buzz tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Mar.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...