Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

14.
Apr
2021
Buzz crew
Ćao, ekipo! Nadam se da sam vam nedostajala. I ovoga puta se javljam inspirisana, zahvaljujući šarenim bojama i retro fazonu nove PUMA kolekcije koja me je potpuno oborila s nogu. Iako je bilo teško doneti odluku, nakon duuugog “čekiranja” modela na sajtu, prvu priliku sam odlučila da dam RS-X - TWILL AIRMESH modelu. Naravno, već nakon prvog bega iz kuće – nisam se pokajala.
13.
Apr
2021
News
Brend adidas nastavlja svoju ekološku misiju novom kolekcijom Stan Smith patika čiji je prepoznatljivi dizajn sada dobio još održivije ruho.
08.
Apr
2021
News
Patike koje su svetlost dana ugledale tokom prošlogodišnjeg Air Max Day-a, potpuno zaslužuju epitet „Sneakers of the Future“. Ovo je priča o AM 2090.
07.
Apr
2021
News
Saznaj zašto je nova NAPAPIJRI kolekcija i ove sezone tako posebna.
07.
Apr
2021
Buzz crew
Ćao ljudi, Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je se sećate iz priče o Buzz majicama) imao priliku da se sjajno provedem na fotkanju za novu Champion Spring/Summer kolekciju, koja je već dostupna u Buzz šopovima i online.
06.
Apr
2021
News
Nike Air Jordan 1 "University Blue" patike su koje svi žele u svojoj kolekciji. Možda sada budu baš tvoje!
31.
Mar
2021
Buzz crew
Hej ljudi!   Jedva sam čekala da vam ispričam novu priču.   Polako, ali sigurno, zima odlazi da oslobodi prostor hrabrijima. Znam da možda trenutno to baš i ne izgleda tako, ali mart i april su meseci za inspiraciju. Uvek sam s nestrpljenjem čekala dolazak proleća, jer se osećam slobodnije da biram novu odeću i potpuno nove patike.
26.
Mar
2021
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su ti jedan par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o tebi. Pogledaj pravila naše nove nagradne Instagram aktivacije. 
26.
Mar
2021
News
Nike Air Max je jedina patika na svetu koja ima svoj praznik. Danas je taj dan i zato proslava Air Max Day-a zvanično može da počne!