Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
02.03.2022.

ALWAYS SPRINGY AND FRESH IN NEW BUZZ SNEAKER FAVS

Palme, more, sunce... Jeste li znali da je more najlepše u proleće?

I dok zajedno odbrojavamo poslednje dane zime, savršeno je vreme da predstavimo prolećne Buzz favorite u savršenom okruženju. I dalje zubato, februarsko sunce nam je omogućilo da u punom sjaju prikažemo sve boje i dezene novih stilova, a naši Luka, Jelena, Lana i Andrea su jedva dočekali da ih isprobaju i daju svoje mišljenje.

Luka: Kao video kreator i uvek u potrazi za viralnim TikTok-om ili reel-om, praktične stvari poput udobnosti su očigledno uvek na prvom mestu. Možda sam pristrasan (ipak ovo dolazi od velikog Nike fana), ali kada je i stil u pitanju, sa Nike-om nema greške. Mart je Air Max mesec, a pufnasti, lagani oblaci na savršeno plavom nebu i mediteranski vajb su me inspirisali da se odlučim za Air Max klasik – Nike Air Max 95. Prava prolećna šema boja, koja se kreće od duboke Phantom ljubičaste, preko Sesame i Teal prelaza, do Coconut Milk bež istovremno skreće pažnju i uklapa se u sve prilike. A verujte, poželećete da izmišljate prilike, samo da bi ih nosili. Na kraju, ali nikako manje bitno, i ove patike, sa svojih 20% recikliranog materijala, su postale deo Nike-ovog „Move to zero” napora za smanjivanje otpada i našeg karbonskog otiska. Znajući to, nekako se još lepše i ponosnije osećam dok ih nosim.

Jelena: Personalni trener i budući građevinac – „u meni su dve”, kako kaže popularna pesma. Teško je pronaći komade koji se mogu uklopiti u moje potrebe i neobičan životni stil. Zato, po pravilu, moj očigledan izbor je uvijek bio crni ili beli Air Force – klasični, svestrani stil, Air udobnost - i tu nema ništa novo kod mene. Međutim, ovog puta, da li je do proleća, mirisa mora, osvežavajućeg toplog vetra u kosi ili nečeg drugog, nisam mogla da odolim Fontanka izdanju, koje tako razigrano kombinuje pastelne i khaki boje, zadržavajaći ozbiljnost i nasleđe retro vajba, koji uvijek ide uz forsice. A Nike-u hvala na obilju React pene u međuđonu – možda se ne vidi, ali i te kako oseti. Moja stopala su definitivno zahvalna nakon radnog dana od 10+ sati.

Lana: adidas FORUM postoji već 38 godina i valjda je baš ta tradicija nešto što se oseti. Već pri prvom kontaktu sa bogatom kožom na vrhu, nakon što sam ih zgrabila sa police, uz klasični tenisko-košarkaški izgled, masivnu platformu proštepanu belim koncem i minimalni splash otmene crne, ovaj model se obraća generacijama i generacijama, pričajući svoju priču. A zaista ima i šta da kaže! Kao neko ko je praktično oduvek deo fashion kulture i sveta, ne mogu da se otmem utisku da su baš ovakva izdanja FORUM-a ono što omogućava kultni, evergreen status brenda sa detelinom.

Andrea: Legendarna, prepoznatljiva silueta, hrabra platforma, estetika minimalizma i pazi sad - Swarowski® kristali, koji se, u zavisnosti od ugla, presijavaju na različite načine. Kao nekog ko se bavi dizajnom, ovakav pristup me je oborio sa nogu i učinio da se u novi adidas FORUM BOLD zaljubim već na prvi pogled i dodir. Namerno kažem „dodir”, jer kvalitet kožnog gornjižta u kombinaciji sa luksuznim kristalima zaista daje osećaj ultimativne slobode i samouverenosti.

Do sledećeg čitanja, ostanite sveži i zgrabite nove modele u Buzz šopovima i online, jer kao što vidite, ovo je kolekcija koja obećava.

Vidimo se 3. marta u 12h, u Tivtu (Porto Montenegro) na otvaranju novog Buzz shopa!

Puno pozdrava iz Crne Gore od, za ovu priliku proširenog, Buzz Crew sastava!

Slični članci