Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

24.
Feb
2021
Buzz crew
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog stila prešao sam i na neke druge patike, ali je Puma mom srcu ostala jako drag brend. I baš zato mi je drago što vidim da poslednjih nekoliko godina pobeđuje. Počelo je s remiksovanjem Suede i Clyde silueta i osvajanjem modno osvešćenih devojaka, a onda su se usmerili i na trend chunky patika i svetu dali RS-X, a kasnije i čitav niz RS modela.
17.
Feb
2021
Buzz crew
Ćao, ekipo! Ponovo vam se javljam i nadam se da su vam nedostajale moje priče.   Prethodnih nekoliko puta smo se na Buzz Crew fotografijama igrali sa upadljivim bojama i šarenim dezenima, međutim, sada se vraćamo neprevaziđenoj klasici i Nike Air Force 1 modelu. Najpoznatiji Force modeli dobili su novog člana, koji se ističe novim detaljima zahvaljujući kojima je potpuno drugačiji od ostalih. U pitanju je Nike Air Force 1 Pixel.
10.
Feb
2021
Buzz crew
Dobro došli u još jedan Buzz Crew blog story! Ovo je priča o živopisnoj ružičastoj boji koja mi pruža radost u ovim zimskim danima, ali i o ljubavi na prvi pogled – ljubavi prema novim Nike Air Max ZM950 patikama.
08.
Feb
2021
News
Prvi Buzz Online Raffle održaće se u četvrtak, 11. februara. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
27.
Jan
2021
Buzz crew
Zdravo, streetstyle fanovi! Vreme je za moj novi post i novu Nike lovestory.
20.
Jan
2021
Buzz crew
Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju ovaj model kao street platforme koje su zadržale svoj klasičan, prvobitan dizajn. Uzdignuti gumeni đon dodaje na visini, a kada „isprobaš“ mekano i udobno kožno gornjište (ceo gornji deo je od kože, uključujući i jezik patike) jednostavno ćeš se izdignuti iznad ostalih.
18.
Jan
2021
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svetski trendseteri – Buzz Sneaker Station je pravi Winter Station za sve ljubitelje patika ove zime.
13.
Jan
2021
Buzz crew
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam doneti sreću i inspiraciju za kombinovanje omiljenih patika.
05.
Jan
2021
News
Ta ideja nastala je krajem prošle godine i predstavlja idealan spoj komfora i ležernosti sa super stilizovanim trendy komadima.