Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

25.
Jul
2019
Buzz crew
Ćao ljudi, AdnanBro se javlja sa još jednom pričom! Polako se navikavam na pisanje blogova. Iako sam često u kontaktu sa digitalnim svetom i društvenim mrežama, nikada ranije nisam bio u prilici da ih pišem. Moram reći hvala BUZZ-u na prilici da se oprobam i u ovome. Nadam se da ćete izvući po koju zanimljivu informaciju.
22.
Jul
2019
News
Modne devedesete dobile su novi život zahvaljujući atraktivnim modelima legendarnih FILA patika.
17.
Jul
2019
News
Budi na otvaranju najvećeg Buzz shop-a u regionu. Vidimo se 25. jula u TC Promenada!
17.
Jul
2019
Buzz crew
New Balance 997 je klasik sa kojim ne možeš pogrešiti, a kako se 997 retko vraća u šopove, veseli me činjenica da je ove sezone model 997H uleteo u miks. Kao da je jedan od najstarijih proizvođača patika na svetu odlučio da je vreme da se 997-ica ubaci u vremensku mašinu, da se unapredi novim materijalima, linijama i bojama, te postane dostupnija svima.
04.
Jul
2019
News
Obaveštavamo vas da je kreiran lažni vebsajt, na kojem je zloupotrebljen BUZZ koncept.
03.
Jul
2019
Buzz crew
Najistočnija tačka koju sam ikada “zapljunuo” posle Halong zaliva, pre par dana, postao je Nanjing. Grad na samom istoku Kine i mesto gde sam se ovaj put zaleteo. Još jednom, povod mog putovanja je ples  
26.
Jun
2019
Buzz crew
Da li ste i vi posvećeni sneaker entuzijasta? Ili se bavite trčanjem? Možda i jedno i drugo? Samo ako niste ništa od navedenog, može vam se oprostiti ukoliko ste prevideli New Balance 997. Te patike se nisu proslavile samo zapanjujućim bojama, već i tehnološkim trikovima, trendi hajpom ili cool nadimkom. Reč je o patikama sa jedinstvenom pričom, 997 pričom o tome kako, čak i u gomili punoj ljudi, kvalitet govori sam za sebe, bez podizanja glasa.  
25.
Jun
2019
News
Otkrivamo vam pet vodećih trendova za ovo leto koji su deo adidas letnje kolekcije. 
17.
Jun
2019
News
It’s SEASON SALE time!