Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
05.12.2019.

CHOOSE RETRO AND FIND YOUR ATTITUDE

Polako se bliži kraj ove, 2019. godine, koju je obeležio povratak najvećih modnih trendova s kraja prošlog veka. Da, tokom 2019. smo doživeli pravi #StylishThrowback, jer su poznati svetski brendovi iz meseca u mesec predstavljali najnovija izdanja svojih retro sneaker klasika, na koje definitivno nismo ostali imuni.

Nisu se samo sneaker klasici vratili na velika vrata! Comeback su doživele i bomber jakne, crop top duksevi, šuškave trenerke sa detaljima na raskopčavanje, baggy duksevi...

Pripadnici generacija koje su odrastale devedesetih konačno su mogli da iz garderobera izvuku omiljene odevne komade iz tog perioda, dok su oni malo mlađi imali priliku da zavire u retro kolekcije svojih roditelja. Choose Retro – moto je koji je definitivno obeležio celu 2019. godinu, a obeležiće i ovu zimu.

Uradite pravo malo modno istraživanje i ove zime se prepustite zvucima fanka i popa dok birate svoje street style odevne kombinacije. Dok đuskate i prkosite hladnoći, birajte garderobu koja će na najbolji način istaći vaš stav i karakter, upotpunite je efektnim detaljima – interesantnim naočarima za sunce, kapama, kačketima, choker ogrlicama – a za sam kraj ostavite izbor omiljenih patika poznatih svetskih brendova. Nike, adidas, Champion, FILA, Reebok, Puma biće samo neki od favorita ljubitelja patika ove zime.

Ko kaže da su hladni dani prepreka za stajliš odevanje? Naša nova zimska kolekcija dokaz je da ona ne postoji! Odaberite retro favorite za ovu zimu & find your attitude.

Zimsku kolekciju poznatih brendova pronađite u svim našim šopovima ili naručite online.

Buzz tim

Slični članci