Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
19.02.2020.

TWIST THE CLASSICS: PLAY WITH NEW CHUCK TAYLOR ALL STAR

Ko kaže da je manje uvek više? Nekada i parola More Is More može biti pun pogodak, naročito kada govorimo o dizajnu patika. Spoj naizgled nespojivog, promena nepromenljivog, sudar prošlosti i sadašnjosti na prepoznatljiv, ali sasvim neočekivan način – sve to odlikuje novu Converse Twisted kolekciju, koja pruža potpuno inovativan pogled na dobro poznate Chuck Taylor All Star patike.

Dizajneri ovog svetski poznatog brenda su se na kratko vratili u prošlost, kako bi kreirali budućnost. Tako su svima dobro poznate starke predstavljene na nov, tvistovan način, sa miksom šarenih stikera, čime su sneaker klasici dobili potpuno novo, ali jednako originalno ruho.

Odvažne kombinacije na Converse Chuck Taylor All Star High Top crnim i belim patikama, kao i na Converse Chuck 70 High i Converse Chuck 70 Ox modelima spajaju ono najbolje, ono što ih izdvaja, i istovremeno ističu odvažnost onih koji ih nose.

Sa sloganom Izmiksuj to što znaš, da kreiraš ono što ne znaš, Converse Twisted kolekcija vas motiviše da pokažete svoju neustrašivu narav i ne libite se da priznate da je više uvek više kada predstavljate sebe i svoj stil. Na novim starkama su, zahvaljujući tome, legendarni detalji dodatno naglašeni, čime je stvoreno nešto novo i potpuno neočekivano.

Novu Converse Twisted kolekciju možete pronaći u svim BUZZ šopovima ili naručiti online.

Buzz tim 

Slični članci