Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

08.
May
2019
Buzz crew
Pozdrav svima, ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pevač sam i reper iz Banjaluke. Pored toga se bavim produkcijom i sviram tri instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe i ona je jednostavno moj način života.
25.
Apr
2019
News
Obaveštavamo vas da je organizovan lažni nagradni konkurs na Instagramu, u kojem je zloupotrebljen BUZZ koncept.
24.
Apr
2019
News
Pogledajte kako je bilo na adidas Nite Jogger žurci i učestvujte u našoj aktivaciji.
22.
Apr
2019
News
Da li znate šta spaja poznate mlade umetnike i sportiste, ljude sa zavidnim karijerama, ali i one najmlađe, koji tek treba da grade svoj put na domaćoj i svetskoj sceni? Odgovor je jednostavan – to je ljubav prema sneaker kulturi.  
17.
Apr
2019
Buzz crew
Stan Smith je ključni komad u ormaru svake devojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom sveta. U pitanju je model koji je naročito popularan među devojkama u Francuskoj.
11.
Apr
2019
News
Novi adidas Nite Jogger je trkačka patika koja je reintrepretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.
10.
Apr
2019
Buzz crew
Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.
03.
Apr
2019
Buzz crew
Hej ljudi, ja sam SkilleR i bitbokser sam već nekoliko godina. Za mene je ovo najednostavniji način stvaranja muzike. Svi imamo iste resurse (svoje telo), ali koristimo raziličite instrumente. 99% bitboksinga je vazduh, a uključeni su i grlo (glasne žice) i usne.
28.
Mar
2019
Buzz crew
Ćao ljudi, nismo se čitali dugo, a razlog je taj da sam čekala upravo ovaj trenutak. Pitate se sada zašto baš ovaj trenutak? Zato što je vreme da vas sve obradujem informacijom da je FILA konačno stigla!