Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
13.02.2020.

CHANGE IS A TEAM SPORT THANKS TO ADIDAS SUPERSTAR

Parola "Moda je prolazna, stil je večan" u sneaker svetu se sasvim slobodno može preformulisati u – "Moda je prolazna, klasici su večni". Jedan od njih ove godine slavi 50. rođendan i možemo reći da je popularniji i upečatljiviji nego ikada pre. U pitanju je Adidas Superstar, silueta koja svoj vizuelni identitet već pet decenija gradi na jedinstvenom dizajnu – prednjem delu patike koji ima oblik školjke, a inspirisan je košarkaškim patikama nastalim ’70. godina prošlog veka; kožnom gornjištu i prepoznatljivom gumenom đonu, čiji donji deo ima oblik riblje kosti.

S obzirom na to da su Superstar patike uvek birali timski igrači, oni koji čak i kao članovi velikih pokreta daju jedinstveni doprinos zajednici, čelnici brenda Adidas povodom 50. rođendana poznate siluete svetu šalju jedinstvenu poruku – Change is a Team Sport. Novi modeli poznate patike kreirani su za one koji znaju da se promena ne dešava sama, već veruju da je za to potreban tim. Oni pripadaju kolektivima kojima je kreativnost način da stvore budućnost u koju veruju.

Da, Adidas Superstar su definitivno „uniforma“ ljudi koji menjaju svet i toga se ne boje, baš kao što su i one tokom 50 godina menjale sneaker svet.

Prvobitno kreirane za košarkaške terene ’70. godina prošlog veka, a proslavljene zahvaljujući „hip hop plemstvu“ tokom ’80, Adidas Originals Superstar su lifestyle model koji je oličenje mladalačkog duha i moći. Već decenijama ove patike ljudima širom sveta pružaju besprekoran stil koji se ogleda u mogućnosti da ih kombinujete sa najrazličitijim odevnim komadima, ali i udobnost sa svakim korakom.

Nema sumnje, Superstar je ikona modernog dizajna – odraz prvoklasnog nasleđa brenda Adidas. Baš zato se njihov oblik nije menjao, već je s godinama bio dostupan samo u različitim koloritima.

U 2020. godini legendarnu Superstar silueta, uz parolu Change is a Team Sport, nosiće svi oni koji su spremni da unesu velike promene u svoj život, ali i svakodnevnicu. Posvećena je smelima – onima koji žele da menjaju budućnost na najlepši mogući način. I dizajnirana je za sve – za one koji žele da se istaknu, ali i za one koji se ne boje da se izbore za neke veće ciljeve – od MVP-jeva na košarkaškom terenu do najvećih MC-jeva.

Neizostavan modni komad, vladar svih okruženja, omiljen među umetnicima, dizajnerima, muzičarima i sportistima, bio je i ostao jedno – pokretač promena.

Budi deo tima koji pokreće promene! Adidas Superstar patike pronađite u svim našim šopovima ili naručite online.

Buzz tim 

Slični članci