Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 12.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
20.04.2022.

PRIDRUŽI SE ECOVISION PROJEKTU I PODRŽI NAŠU VIZIJU ZDRAVE BUDUĆNOSTI

Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo? Ako ste bar jednom postavili ovo pitanje, onda ste svesni da nešto moramo da preduzmemo. Klimatske promene, okeanska plastika, zagađen vazduh, voda i drugi prirodni resursi, nepropisno odlaganje otpada i narušavanje ekosistema samo su neke od važnih tema o kojima se svakodnevno govori. Na globalnom nivou, svetska zajednica se susreće sa izazovima i problemima koje je nemoguće rešiti preko noći. Čini se da imamo malo vremena i mnogo toga što bismo trebali da uradimo. Odakle da krenemo i kako da pružimo svoj doprinos očuvanju životne sredine?

 

Verujemo da svaka promena počinje malim koracima, upravo onima koji nas motivišu da stalno napredujemo i budemo bolji. Kao društveno odgovorna kompanija, u okviru naše Vizije zdrave budućnosti pokrenuli EcoVision projekat kojim smo želeli da podstaknemo ljude širom regiona da postanu deo pozitivnih promena. Izdvojićemo samo neke od brojnih aktivnosti u kojima smo do sada učestvovali − prikupljanje otpada, čišćenje priobalja, izdvajanje PET ambalaže, limenki, stakla i papira, obrada i pretvaranje otpadnog materijala u nove proizvode, reciklaža starih patika i odeće, prikupljanje sredstava od prodaje recikliranog materijala i donacije za obnovu fiskulturnih sala. 

 

Sada idemo korak dalje ka ekološkoj osvešćenosti, a sve u želji da očuvamo našu životnu sredinu i njene prirodne resurse. Postavljanjem kutija za reciklažu u našim maloprodajnim objektima, pozivamo te da nam se pridružiš i podržiš EcoVision projekat. Doniraj staru obuću ili odeću i ostvari popust na kupovinu. Za prvu donaciju omogućili smo ti 5% popusta na kompletan asortiman, a ukoliko odlučiš da doniraš i drugi put, ostvaruješ 10% popusta na celokupnu ponudu artikala. Sve što je potrebno da uradiš prilikom dolaska u radnju je da se prijaviš na kasi i pokažeš svoju Sport&Bonus karticu. Ukoliko nisi član, dovoljno je da odvojiš par minuta za učlanjenje i odmah možeš ostvariti pogodnosti. Popust važi u svim Buzz šopovima i možeš ga koristiti za neograničen broj kupovina u okviru meseca u kom je izvršena donacija.

 

Akcija postavljanja kutija u prodajnim objektima u Beogradu je samo mali deo onoga što planiramo u okviru naše Vizije zdrave budućnosti, a uskoro će i u drugim gradovima širom zemlje ljudi imati priliku da doniraju staru odeću i obuću. Sadržaj kutija biće repariran i spreman za ponovno korišćenje ili recikliran, u zavisnosti od njegovog stanja i upotrebljivosti. Zbog male kvadrature, Buzz prodavnica u Knez Mihailovoj ulici biće jedina beogradska prodavnica u kojoj se neće nalaziti eko kutija, što ne znači da u njoj nećeš moći da iskoristiš popust koji je ostvaren u drugom maloprodajnom objektu. 

 

Pridruži nam se danas, kako bismo zajedno koračali ka boljem sutra i ne zaboravi kolika je važnost očuvanja životne sredine.

 

Buzz tim

Slični članci