Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
20.04.2022.

PRIDRUŽI SE ECOVISION PROJEKTU I PODRŽI NAŠU VIZIJU ZDRAVE BUDUĆNOSTI

Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo? Ako ste bar jednom postavili ovo pitanje, onda ste svesni da nešto moramo da preduzmemo. Klimatske promene, okeanska plastika, zagađen vazduh, voda i drugi prirodni resursi, nepropisno odlaganje otpada i narušavanje ekosistema samo su neke od važnih tema o kojima se svakodnevno govori. Na globalnom nivou, svetska zajednica se susreće sa izazovima i problemima koje je nemoguće rešiti preko noći. Čini se da imamo malo vremena i mnogo toga što bismo trebali da uradimo. Odakle da krenemo i kako da pružimo svoj doprinos očuvanju životne sredine?

 

Verujemo da svaka promena počinje malim koracima, upravo onima koji nas motivišu da stalno napredujemo i budemo bolji. Kao društveno odgovorna kompanija, u okviru naše Vizije zdrave budućnosti pokrenuli EcoVision projekat kojim smo želeli da podstaknemo ljude širom regiona da postanu deo pozitivnih promena. Izdvojićemo samo neke od brojnih aktivnosti u kojima smo do sada učestvovali − prikupljanje otpada, čišćenje priobalja, izdvajanje PET ambalaže, limenki, stakla i papira, obrada i pretvaranje otpadnog materijala u nove proizvode, reciklaža starih patika i odeće, prikupljanje sredstava od prodaje recikliranog materijala i donacije za obnovu fiskulturnih sala. 

 

Sada idemo korak dalje ka ekološkoj osvešćenosti, a sve u želji da očuvamo našu životnu sredinu i njene prirodne resurse. Postavljanjem kutija za reciklažu u našim maloprodajnim objektima, pozivamo te da nam se pridružiš i podržiš EcoVision projekat. Doniraj staru obuću ili odeću i ostvari popust na kupovinu. Za prvu donaciju omogućili smo ti 5% popusta na kompletan asortiman, a ukoliko odlučiš da doniraš i drugi put, ostvaruješ 10% popusta na celokupnu ponudu artikala. Sve što je potrebno da uradiš prilikom dolaska u radnju je da se prijaviš na kasi i pokažeš svoju Sport&Bonus karticu. Ukoliko nisi član, dovoljno je da odvojiš par minuta za učlanjenje i odmah možeš ostvariti pogodnosti. Popust važi u svim Buzz šopovima i možeš ga koristiti za neograničen broj kupovina u okviru meseca u kom je izvršena donacija.

 

Akcija postavljanja kutija u prodajnim objektima u Beogradu je samo mali deo onoga što planiramo u okviru naše Vizije zdrave budućnosti, a uskoro će i u drugim gradovima širom zemlje ljudi imati priliku da doniraju staru odeću i obuću. Sadržaj kutija biće repariran i spreman za ponovno korišćenje ili recikliran, u zavisnosti od njegovog stanja i upotrebljivosti. Zbog male kvadrature, Buzz prodavnica u Knez Mihailovoj ulici biće jedina beogradska prodavnica u kojoj se neće nalaziti eko kutija, što ne znači da u njoj nećeš moći da iskoristiš popust koji je ostvaren u drugom maloprodajnom objektu. 

 

Pridruži nam se danas, kako bismo zajedno koračali ka boljem sutra i ne zaboravi kolika je važnost očuvanja životne sredine.

 

Buzz tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Mar.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...