Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
14.04.2022.

GIVE FRESH AIR

Buzzovci, želimo sa vama da podelimo sjajnu vest − nakon dve godine pauze od live dešavanja, Nike Air Max ponovo zauzima centralno mesto u sneaker kulturi svetskih prestonica. U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri decenije, u našoj prestonici će u periodu od 16. do 17. aprila biti održane jedinstvene kreativne radionice. Iza događaja i ovog puta stoje naši najveći sneaker koncepti − BUZZ i Tike, koji će svim ljubiteljima Air Max siluete obezbediti još jedno nezaboravno iskustvo.

U okviru Nike Air Max “Give A Fresh Air” radionice imaćete priliku da pokažete svoju kreativnost kroz oslikavanje Air max patika. Najkreativnija silueta biće nagrađena autentičnim tepihom izrađenim baš u tim bojama. Sjajne i talentovane devojke koje stoje iza domaćeg brenda Manifesto biće na radionici sve vreme i praviće tepih na licu mesta. Da biste učestvovali, potrebno je da se prijavite ovde.

Prvog dana event-a očekuje vas panel na temu istorije Air Max-a u kome učestvuju Jelena Dubovac, regionalni direktor za brend Nike, Maks Streetlife, najveći kolekcionar patika na Balkanu i rep grupa THCF koji će sa prisutnima podeliti svoja znanja, iskustva i sećanja na ovu siluetu od najranijeg detinjstva do sada.

U okviru naše Air Max ponude, koju možete pronaći na Buzz online shop-u, imamo priliku da vam ekskluzivno predstavimo Terrascape 90 − patike ikoničnog stila dizajnirane za moderne generacije. Napravljen od najmanje 20% recikliranog sadržaja, ovaj model donosi potpuno novi izgled đona sa oblogom od transparentne gume. Gornjište od teksturnog ripstopa upotpunjeno je suptilnim koloritima i prošivenim detaljima koji će se lako uklopiti u svaki urbani outfit.

Spremite se za još jedno nezaboravno iskustvo na adresi Nikole Spasića 4 u Beogradu. Događaj je otvorenog tipa i za sve ljubitelje Air Max patika, što je ujedno i dress code, a ako želite da učestvujete u Buzz i Tike radionicama potrebno je da se prijavite.

Sve dodatne informacije potražite na ovom linku.

 

Vidimo se!

 

Buzz tim

Slični članci