Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
27.04.2022.

NIKE Air Zoom Fire – SNEAKER WITH ATTITUDE

Ćao! Ja sam Maša (na Instagramu @_sixonenine_), prvi put vam pišem i, moram da kažem, mnogo prijatnije se osećam u oktagonu, na rejv podijumu ili mom dizajnerskom studiju nego za tastaturom.

Ipak, srećna sam što mogu da vam predstavim svoj imidž i pogled na street style, tako da već probijam tremu.

Moji dani su često zatrpani obavezama, uvek žurim, ali uživam u takvoj dinamici, jer jedino kada sam u pokretu osećam se stvarno svojom. Stajling je više od spoljašnjosti, on je stav i poruka, zbog čega uživam da pratim trendove, ali na svoj, kako volim da mislim, poseban način. Borim se u oktagonu, instruktor sam kitesurfing-a, stalni sam gost (a i domaćin) na rejvovima, tako da mislim da shvatate – duge elegantne haljine i sjajni biseri baš i nisu moj fazon.

Modni sam dizajner, imam i svoj brend, tako da je svaki delić mog stajlinga pažljivo odabran. Nike Jordan trenerka poručuje “Lagano. Ali stižem svuda”. NIKE Air Zoom Fire dopunjuje “I uživam u svakom koraku putovanja”. Specifična estetika odlično se uklapa uz specifični stil života, a hrabre linije dizajna kao da vas ohrabruju dok gazite napred. Kolorit je unikatan, odvaja vas od ostalih, a Zoom Air tehnologija donosi apsolutno zadovoljstvo, kao mala tajna koju samo vi znate.

Otporni gumeni đon ima udoban odgovor za svaku podlogu i dokaz je posvećenosti detaljima, zbog čega je NIKE Air Zoom Fire moj prvi izbor.

Street style je neodvojivi deo mene. Kao što sam rekla, to jeste stav, ali on se može istaći na bezbroj kreativnih načina. Dovoljno je da budete smeli, pomalo i drski, da možete spojiti nespojivo – asfalt i glamur, elegantnost i street style. Neobični printovi, teksture i boje suština su ovog stila i daju vam potpunu slobodu, na koji god način odlučite da je ispoljite.

NIKE Air Zoom Fire nađite u Buzz šopovima, ili online i to što pre, pokažite svoju slobodnu stranu.

P.S. Trema je već prošla, sada jedva čekam da vam ponovo pišem, javljam se uskoro sa novim stajlingom.

Maša

Slični članci