Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
15.11.2022.

NAPAPIJRI x FIORUCCI CAPSULE 2: TRANSFORMACIJA NA OTVORENOM, NA PLESNOM PODIJUMU 90-ih

NAPAPIJRI-jevo putovanje u svet saradnje se nastavlja po drugi put sa italijanskim modnim brendom FIORUCCI. Kolaboracija nastala iz sinergije dve ikone italijanskog stila iz 90-ih, otvara novu capsule kolekciju i stilsko poglavlje Napapijri x Fiorucci kroz kolekciju Fall/Winter 22.

Kolekcija pretvara spoljašnjost u plesni podijum, za sezonu beskompromisne zabave.

Ujedinjena svojim bogatim nasleđem i konstantnom željom ka istraživanju, od spoljašnjosti do individualnosti i samoizražavanja, kolekcija spaja kultne stilove NAPAPIJRI brenda sa FIOURUCCI stilom koji odlikuju smele boje. Neon znakovi, metalni detalji, velike značke i nepogrešivi heruvimi – istraživanje postaje glamurozna stvar, igralište gde se susreću odeća i duh koji voli zabavu i ostavlja svetlucavi trag.

 

Capsule kolekcija sadrži tri različite jakne, sa tri različite vibracije: SKIDOO jaknu za žene sa veštačkim krznom, koja je izrađena od jake, otporne Cordura® tkanine, uniseks verziju NORTHFAHRER jakne, najnovijeg NAPAPIJRI anorak stila sa sveobuhvatnim disko print vibracijama, i sjajnu puffer jaknu slobodnog kroja.

Kolekcija, osim jakni, obuhvata i udobne, šarene i raznovrsne dukseve, majice, modne dodatke i grafike koje slave NAPAPIJRI-jev savremeni identitet i FIOURUCCI-jevo rodno mesto – Milano. Kampanja je nastavak vizuelnog putovanja prvog poglavlja – svetlo i nadrealističko okruženje gde je poželjno izgubiti se.

 

Buzz tim

Slični članci