Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
16.11.2022.

AF1 DANCE JAM POWERED BY BUZZ

Hej, da li ste spremni za zabavu? I to ne bilo kakvu, već onu koja slavi 40 uzbudljivih godina putovanja jedne siluete kroz vreme! Od svojih početaka do danas, Nike-ova legendarna kreacija, Air Force 1, obeležava četiri decenije postojanja među ljubiteljima patika. Ovo je model koji ste sigurno bar jednom u životu imali na nogama i na koji prvo pomislite kada kažete „klasika“. Planetarno popularan, obožavan od strane pripadnika svih generacija i nezaobilazan u svakoj sneaker kolekciji, Air Force je danas sinonim za neprolazni sportski stil.

Teško bi bilo zamisliti svet bez Air Force 1 patika. Složićete se, zar ne? Ako nastavimo da „kopamo“ po arhivi, videćemo da ni njihov tvorac, čuveni dizajner Bruce Kilgore, nije mogao da pretpostavi da će njegova inovacija doživeti ovakvu ekspanziju na globalnom tržištu. Od svog nastanka davne 1982. godine, pa sve do danas, Nike Air Force 1 su prošle kroz uzbudljivo putovanje prepuno transformacija i izazova. Ono što je ostalo isto je prepoznatljiv, sada već legendarni dizajn koji je svoju prvobitnu scenografiju u vidu košarkaškog terena zamenio urbanim gradskim ulicama. Prihvaćen od strane najpoznatijih NBA igrača osamdesetih, Force se polako izmešta sa parketa na ulice, da bi sredinom dvehiljaditih u potpunosti osvojio američku hip-hop scenu, odakle nastavlja da širi svoj uticaj među kolekcionarima i pripadnicima različitih kulturnih pokreta. Danas je Air Force 1 zastupljen u gotovo svim segmentima savremenog načina života. Vole ga svi – sportisti, umetnici, sneaker heads-i, modni eksperti, influenseri, TikTok-eri… Baš svi!

Sigurni smo da i među vama ima istinskih zaljubljenika u ovu legendarnu siluetu. I zato vas pozivamo da nam se pridružite na najboljoj rođendanskoj zabavi koju organizujemo kako bismo zajedno proslavili prvih 40 godina postojanja Air Force 1 patika. U nedelju, 20. novembra, na jednoj od najlepših šoping destinacija u Beogradu, u T. C. Galerija, sa početkom u 12h budite deo istorije, upravo one koja je stvorena zahvaljujući globalnoj zajednici koju spaja ljubav prema najpoznatijoj silueti ikada. Očekuje vas žurka za pamćenje – muzički i dance nastupi, zanimljive i kreativne radionice, druženje sa poznatim TikTok-erima i još mnogo toga, sve do 20h. Ukoliko želite da učestvujete u besplatnim radionicama, svoju prijavu možete poslati u DM Instagram profila koji se nalazi na linku. Raspored i satnicu dešavanja pogledajte u nastvku.

 

AF1 DANCE JAM POWERED BY BUZZ:

 

  • 12:00h - 13:00h // DJ session & plesno zagrevanje
  • 13:00h – 14:30h // Ralfinio BREAKING besplatna radionica
  • 14:30h - 15:00h // DJ session
  • 15:00h - 16:30h // Anfisa FREESTYLE LAB besplatna radionica
  • 16:40 // 2Hot4Stage crew nastup 
  • 16:45h - 17:30h  // Cypher prize 
  • 17:30h - 18:00h  // DJ session
  • 18.00h - 19:00h  // Koreografija sa Barbie Afrikom & Brankom
  • 19:00h - 20:00h  // Fotkanje sa Tik Tok-erima

 

I ne zaboravite da zajedno možemo mnogo više, zato – Join Forces!  

 

Buzz tim

 

Slični članci