Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
10.10.2022.

Otkrivamo Sneakerville x Buzz aktivacije

Najveći festival sneaker kulture u regionu, Sneakerville 2022, otvoriće svoja vrata za sve ljubitelje patika u nedelju, 23. oktobra na na jednoj od najboljih lokacija u gradu. Luka Beograd će od 11h do 23h biti mesto okupljanja vodećih sneaker koncepata, svetskih i domaćih brendova, poznatih muzičkih zvezda, influensera, kolekcionara patika, kao i svih zaljubljenika u urbanu kulturu i trendove.

Ukoliko sa nestrpljenjem iščekujete početak četvrtog po redu Sneakerville festivala, sada je pravo vreme da vam otkrijemo Buzz aktivacije koje smo pripremili za sve posetioce.

Na Buzz štandu vas ovog puta očekuje zanimljiva radionica u okviru koje ćete imati priliku da iskažete svoj talenat i dizajnirate motiv za novu kolekciju Buzz majica. Autor najbolje dizajniranog motiva biće nagrađen vrednim paketom koji se sastoji od patika i Buzz majice, a izabrani motiv naći će se na Buzz majicama za proleće/leto 2023. Ukoliko volite kreativu i smatrate da motiv koji ste baš vi osmislili treba da bude deo naše nove kolekcije, pozivamo vas da se pridružite radionici, dobro se zabavite i zajedno sa drugim učesnicima pokažete vaše umeće.

 

Tokom čitavog dana na našem štandu će biti i poznati tiktokeri – Branko, Vojislav Panjković, Waj Wai, Barbi Afrika i Woja King koji će se  družiti sa posetiocima u okviru Buzz TikTok aktivacije. Pored upoznavanja i druženja, svi zainteresovani moći će da snime TikTok izazov sa nekim od svojih omiljenih tiktokera.

 

Na štandu vas očekuje i ponuda ekskluzivnih modela patika i garderobe. Zato, ne zaboravite da 23. oktobra posetite glavnu stanicu za ljubitelje patika.

Vidimo se!

 

Buzz tim

Slični članci