Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
08.04.2017.

Buzzin’ around

Više od trideset dana nisam napisao ništa više od tvita, čestitke za rođendan i eventualno sms-a dostavljaču paste da mi ovaj put stave malo više parmezana.


Pored “2Hot4Stage” festitvala koji me je do guše zatrpao obavezama, a koji je, usput, Buzz sjajno ispratio u svom blogu, iskreno, nisam imao o čemu valjanom da pišem kada su moje ciljne sfere u pitanju. Da kažem i u duhu festa, nisam imao koji “instinkt da oslobodim” osim montiranja video rekapitulacije tog dešavanja.

Izlgeda da su mi fest i pređašnja putovanja isisali dobar deo kreativne inspiracije.
Obično kada nisam izuzetno uzbuđen zbog nečega, ne trudim se da uopšte pišem bilo kakve tekstove i blogove, jer nema ništa gore od mlakih tekstova i vrućih vetrova.

To što ne mogu da pišem na silu i ne želim da prevodim  tuđe tekstove je, usput, i glavni razlog zbog kojeg bih bio baš truba ovdašnji novinar.


Elem, nakon što sam prespavao mart, odmorio od festivala i putovanja, ponovo sam punih baterija, a proleće i april su doneli sveža dešavanja koja se ne smeju propustiti:

  1. “Funk you festival“. Pored 2Hot4Stage festa, ovo je jedan od retkih pravih hip hop festivala u Srbiji koji objedinjuje sve elemente subkulture. Osmi april, Dorćol Platz, celodnevni program – graffiti session, plesna takmičenja, najjači funk DJevi regiona.
     
  2. „Disconnect“, koncept koji spaja moje dve najveće ljubavi – prirodu i ples. Cilj je svesti korišćenje tehničkih uređaja na minimum i makar par dana godišnje potpuno se osloboditi i prepustiti se prirodi.
    Novi izlet, a četvrti u nizu, ovaj put idemo u istočnu Srbiju, a datum je zakucan za 14. i 15. april. Obilazimo Lazarev kanjon, istoimenu pećinu, krupajsko vrelo, Veliki Malinik, a kako sve izgleda i šta izlet uključuje pogledajte na linku.
     
  3. Za kraj, 29. i 30. aprila u Novom Sadu imamo kvalifikacije za SDK! SDK je najveći plesni kamp u Evropi, lociran na rubu jezera Olšovec, pokraj malog gradića Jedovnice, u Češkoj. Imao sam priliku da pre nekoliko godina i sam prisustvujem i učestvujem u energiji kampa, pa mogu da garantujem da je neponovljivo iskustvo za svakog plesača. Sama činjenica da se kvalifikacije za finalne večeri plesnih takmičenja SDK organizuju u Novom Sadu dovoljno je velika i vredna pažnje, pa ću prestižna imena sudija i predavača koja dolaze poslednji vikend aprila u Novi Sad ostaviti vama, da pogledate na linku zvaničnog event-a.

Bilo da ste se odlučili za opciju broj jedan, dva ili tri, ili možda čak za sve, mene ne možete promašiti. Stižem biti na svakom od najavljenih događaja, a za slučaj da ste se i pored toga uželeli moje njuške, evo par fotkica u najsvežijoj garderobi koju sam ovog proleća navukao u Buzz-u i isfotkao u saradnji sa Vaul jews-om.

 

Lex

Slični članci